Primarul din Brad nu trebuie să mai facă greva foamei

Sorina Popa

Primarul din Brad, Florin Cazacu (foto), nu va mai trebui să facă greva foamei, pentru ca locuitorii municipiului pe care-l conduce să aibă căldură în case. Asta, după ce guvernul a alocat, din rezerva de stat, o cantitate de 4.500 de tone de păcură, cu titlu de împrumut, societăţii Acvacalor SA, furnizorul de căldură din localitate.
„Cantitatea respectivă este suficientă pentru sezonul rece 2012-2013. Vom încheia contractul de împrumut cu cei de la Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat, iar apoi, vom organiza transportul combustibilului până la Gurabarza, la centrală. În prezent, avem lucrări de reparaţii acolo, iar în scurt timp, încercăm să pornim sistemul de alimentare cu căldură pentru municipiul Brad”, a declarat Florin Cazacu, edilul şef din Brad. În urmă cu un an, Cazacu a făcut greva foamei, motivând că guvernul de atunci nu-i alocă bani pentru a rezolva problema încălzirii în oraşul pe care îl păstoreşte.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Aceeasi vrajeala ieftina,fara nicio finalitate practica!Unde este centrala noua cu care i-a aburit pe grobienii votanti u.se.le. pt. a castiga alegerile locale din iunie 2012?

  • Domnule Cazacu aveti lucrari de reparatii la punctele termice, firma care lucreaza la punctele termice este firma prietenilor tai, Irimie Mihai si Draia Ovidiu pe care se aude ca i-ai sustinut si-i vei sustine in campania electorala, daca vor face tot lucrari de mantuiala cum au facut la Casa de cultura din Hunedoara , poate ca reusesc sa transforme punctele termice in puncte frigorifice. Rele pentru locuitori si benefice pentru primarul Irimie Mihai si candidatul PP-DD Ovidiu Draiaa a caror firma executa lucrarile, deci aduna bani de campanie

  • Nu va mai face greva foamei? Nasol, Florinele, dar nu dispera, exista jogging, bicicleta ergonomica, dieta cu salata si apa plata. Nu vei fi nevoit sa-ti schimbi toaletele (adica hainele, tarane).

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

o oră ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

o oră ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

o oră ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

o oră ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

o oră ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

o oră ago