Gligor: Eşec total al administraţiei locale Brad

Sorina Popa

Liderul PDL Hunedoara, Dorin Gligor (foto), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că „soluţia aşa-zisei greve a foamei, adoptată de primarul municipiului Brad, este echivalentă cu eşecul total al administraţiei PSD din Brad”.

„Un greier care a cântat toată vara”
Dorin Gligor a afirmat că,în loc de greva foamei, Florin Cazacu ar fi trebuit să-şi prezinte demisia din funcţia de primar al municipiului şi să accepte că nu a putut să rezolve problema brădenilor cu căldura.
„Ce vină au brădenii că nu au căldură în case? Soluţii există la această problemă, dar se pare că primarul Florin Cazacu nu doreşte să le pună în practică. Administraţia locală din Brad a făcut cel puţin două greşeli în cazul acesta. Este vorba despre faptul că primarul nu a fost de acord ca Termocentrala de la Mintia să administreze centrala termică de la Gurabarza şi că s-a trecut la un alt combustibil, de la cărbune la păcură. Se ştia că vine iarna, dar am impresia că numai primarul Bradului nu cunoştea acest lucru”, a declarat preşedintele PDL Hunedoara. Dorin Gligor susţine că „locuitorii municipiului Brad nu trebuie să sufere din cauza incompetenţei primarului lor. Rezolvarea este extrem de simplă. Administraţia locală trebuie să facă doar o cerere, pentru a obţine păcura necesară ieşirii din această iarnă, de la Rezervele Statului. Îi recomand primarului Florin Cazacu să solicite asta şi îl asigur că voi face demersuri pentru urgentarea rezolvării situaţiei. Am precizat întotdeauna că nu sunt într-o competiţie cu nimeni, când în joc sunt problemele oamenilor, ci într-un parteneriat”. Liderul PDL a adăugat că primarul Bradului este ca „un greier care a cântat toată vara, fără să se îngrijească de problemele cetăţenilor”.

Hotărât să continue greva
Primarul municipiului Brad s-a aflat ieri, în cea de-a doua zi de grevă a foamei. El a declanşat acest protest, din cauză că guvernul României nu ajută populaţia din municipiu, pentru ca se putea furniza căldură în apartamente. Cazacu este hotărât să se oprească din protest, numai atunci când guvernul va aproba o hotărâre prin care să aloce municipiului Brad banii necesari refurnizării agentului termic.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Ia sa fi dat guvernul aceiasi bani, pe care ia dat primariei Bad, si primariilor PDL-iste... Auzeam, atunci, cu totul altceva si se evidentia esecul total si al administratiilor PDL.

  • Credem ca domnul primar PSD,Florin Cazacu,vrea sa iasa in evidenta cu ceva in ochi PSD-istilor de la centru pentru a prinde vriun post mai mare la viitoarele alegeri de anul viitor.PSD-PNL (USL)sunt o adunatura flamanda turbata dupa ciolanul matusi Tamara (Nastase)si Sterlingul lui Tariceanu ei cand au fost la guvernare nu au facut nimic (doar pentru ei)si atunci nu era nici criza mondiala. Saracie si frig in apartamente este cu adevarat in Valea Jiului si o sa se vada cat de curand miscari sociale de mari proportii in Valea Jiului (gen 1929,1977)fara jocuri politice cum face PSD-istul Florin Cazacu.

  • Ar fi bine ca dl. Cazacu sa continue greva la domiciliu si nu in sediul primariei, ca doar si-a luat concediul de odihna pentru a putea "greva" in tihna si pentru a nu implica institutia in circul pe care il promoveaza.
    In timpul liber , poate dl primar sa "greveze" si in pozitia "stind in cap" si poate sa si cinte asemeni greierului cu care a fost comparat !!!

  • ba grigore da prost ti-o mai facut ma-ta!!!! fata plina de cosuri de pe cur ce ai , ba prostule nu ai facut decat sa sabotezi bradul cand ai fost prefect si subprefect si acum vii sa latrii! sa-ti latre toti minerii lui cazacu in pat cu nevasta-ta ba impotentule!! sluga de lui molot ce esti!

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago