Primăriile Deva şi Haţeg, verificate de Curtea de Conturi

La mai multe primării din ţară, printre care două din judeţul nostru, vor fi efectuate controale de către salariaţii Curţii de Conturi.

Măsura vine după ce Senatul României a solicitat Curţii de Conturi includerea sa în Programul de audit aferent trimestrelor III şi IV din anul 2012, a următoarelor administraţii publice locale: Consiliul Judeţean Suceava, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Primăria municipiului Deva, Primăria municipiului Craiova, Primăria Ploieşti şi Primăria oraşului Haţeg. Raportul respectiv va fi înaintat Senatului, după finalizare. Hotărârea a fost adoptată de către senatori, în urmă cu câteva zile.
La o simplă privire, oricine îşi dă seama că senatorii cer aceste verificări la primăriile care au fost conduse de politicieni importanţi, care nu fac parte din USL, cu excepţia fostului edil şef de la Haţeg şi care au pierdut alegerile locale din 10 iunie.
Senatorul liberal Dan Radu Ruşanu anunţase deja, imediat după aflarea rezultatelor de la locale, că va solicita efectuarea verificărilor la cele două primării hunedorene de pe această listă. (S. Popa)

2 comentarii la „Primăriile Deva şi Haţeg, verificate de Curtea de Conturi”

  1. La cit de „destept” este prietenul nostru Dan Radu Rusanu, sa fim siguri ca o sa plece „pe teren „, ROMICA(Danciu)- de la Camera de Conturi Hunedoara, sa numere „ouale lui Mircia”(alea de pasti – de era plin orasul de ele)!!???
    Ca el le tot numara,…. de pe vremea lui Iliescu… si nu au suferit schimbari…???
    Poate gaseste acum , ceva din ouale lui Nastase,…dar sa nu fie, din acelea plagiate , care au ajuns si pe la „Copy- Lot” ???
    🙂

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.