Preşedinte nou la Filiala judeţeană a Partidului România Mare

Printr-un comunicat, Partidul România Mare face cu­noscut faptul că în interiorul acestei formaţiuni politice a avut loc un proces de restructurare, respectiv de reaşezare a activităţii pe baze organizatorice noi.
În acest context, în fruntea organizaţiei judeţene Hu­nedoara a PRM a fost numit Cornel Mihăiescu Gavrilă (foto), jurist de profesie, fost procuror şi avocat.
Printr-o decizie semnată de Teodor Victor Iovici, pre­şe­dintele PRM la nivel naţional, Cornel Mihăiescu Gavrilă a fost numit din data de 17 iunie a.c. preşedinte interimar al organizaţiei judeţene Hunedoara a Partidului România Mare, el urmând să îndeplinească atribuţiile prevăzute în Statutul PRM şi să reprezinte Filiala judeţeană a partidului în relaţiile cu instituţiile statului şi terţii. (M. Crivăţ)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Caragios,,,,,,ha,,ha,,ha
    Nu ati gasit o persoana activa pt. politica eftina pe care o faceti, un mos ramolit, bolnav,saracu om , oare cine la impins in fata?
    Domnul nu v-a informat ca nu mai este avocat, este doar un pensionar de lux cu pense speciala .

  • Pacat ca isi pateaza imaginea de fost magistrat.Nelutu, retragete din gunoiul care ai intrat.

  • Oare ,este ultima obtiune a domunului fost magistrat , a trecut de la Frontul de Uniune Nationala pe la toate partidele, a fost inalturat cu succes, a mai ramas Partidul Romania Mare. Ce vor face domni de la Romania Mare la intalniri electorale, o sa istaleze o macara sa il tina drept in picioare, se stie ca are probleme grave de sanatate.

  • E un om fals si un mincinos. Reactivat procuror prin frauda de catre fostul sau coleg Kovesi, tatal lui Codruta, pila lui Berbecu. E un om care teage focul numai la oala lui. Oare asta vreti?

  • Da, Petre a plecat din magistratura cu un sut in fund si a fost reactivat de clanul kovesi, astept sa iasa public sa imi raspunda la niste intrebari, va fi o supriza mare pentru cei care l-au numit. Rusine domnule Mihaiescu, dar la caracterul tau , minti cu nerusinare.

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

11 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A scăpat de la ăia să­raci cu duhul și s-a gândit că i-ar sta bine…

21 de ore ago

Bulina albă

Adrian Ahrițculesei, alpinist din Petroșani Pentru că a reușit să atingă cel mai înalt vârf…

21 de ore ago

Bulina neagră

Adrian B., din localitatea Uricani Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unui…

21 de ore ago

S-a sinucis după o doză din drogul „Zombie”

Un tânăr din municipiul Lupeni s-a înecat în Râul Jiul de Vest, după ce ar…

21 de ore ago