Categories: Sport

Premii „dulci” la „Cupa Heian”

Ciprian Marinuţ

 Cei peste 120 de sportivi de la opt cluburi din ţară, prezenţi la ediţia a III-a a „Cupei Heian”, desfăşurată în mod tradiţional în luna cadourilor, s-au bucurat de premii „dulci” din partea lui Moş Crăciun.

Şi concurs, şi sărbătoare
Aureolaţi cu medalii valoroase la competiţiile internaţionale şi naţionale de peste an, karatiştii de la Heian Deva i-au invitat pe… cei mai dragi adversari ai lor din ţară la o întrecere cu „parfum” de sărbătoare, în care punctul culminant a fost… venirea lui Moş Crăciun. Sportivii de la Kihon Deva, Enpi Brad, Zanshin Timişoara, Crişul Negru Ştei, Shodan Timişoara, Budo Hunedoara, Shotokan Salonta şi Heian Brad au luptat, la finalul săptămânii, în Sala Traian din Deva, pentru a-şi demonstra calităţile şi talentul ca la orice concurs important. Surpriza plăcută a fost că nu doar cei mai buni au fost răsplătiţi cu diplome şi medalii, ci toţi participanţii au obţinut premii dulci de la Moş Crăciun. „E un concurs de final de an, în care încercăm să evidenţiem succesele de peste an şi să răsplătim eforturile sportivilor noştri şi ale părinţilor lor cu cadouri simbolice. Ca rezultate sportive, anul 2009 a fost bun pentru clubul Heian Deva, întrucât am avut multe medalii la campionatele europene şi naţionale. Sportivii Andra Daniliuc, Robert Ghena şi Adrian Gabor şi-au reconfirmat valoarea pe plan internaţional, iar echipa de kata sincron feminin, de şase-opt ani, formată din Alexia Chifor, Maria Feretti şi Denisa Pădurean, a debutat cu dreptul la competiţiile de top”, a spus sensei Marius Biji, preşedintele clubului Heian.
Suprafeţele de concurs au fost asigurate cu sprijinul lui Mugurel Ciuşcă de la SCM Deva, iar sacul moşului a fost umplut cu daruri de S.C. Boromir Deva, S.C. Romconfort Design Deva şi S.C. Seda International Deva.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii că la o instituție care se ocupă cu ceva con­troale s-au adunat…

7 ore ago

Bulina albă

Daniel I. Iancu, cercetător științific la muzeul devean Pentru că va fi premiat de președintele…

7 ore ago

Bulina neagră

Nicolae P. din municipiul Petroșani Pentru că este acuzat de tentativă de omor, după ce…

7 ore ago

Șeful județului sesizează Protecţia Consumatorului şi ANRE pentru nerespectarea tarifelor la electricitate în Apuseni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a transmis, ieri, două sesizări către Auto­ritatea…

7 ore ago

Salvital, acțiune de Ziua Mondială a Inimii

Asociația Salvital Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Deva a or­ganizat, ieri,…

7 ore ago

Firmă din Petroșani lăsată fără încasări de o manichiuristă

Tânăra învinuită de delapidare a reușit să păgubească o societate co­mercială din municipiul Petroșani, cu…

7 ore ago