Comunitate

Prea beți, prea vitezomani

Mai mulți șoferi au rămas pietoni, după ce polițiștii de la Rutieră i-au verificat și, pentru că fie erau băuți, fie drogați, sau circulau cu viteză mare, le-au ridicat permisele de conducere.

Nereguli tehnice
În perioada 16-17 martie 2024, po­lițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara au organizat o acțiune vizând prevenirea accidentelor rutiere, respectarea re­gi­mului legal de viteză pe tronsoanele cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere, combaterea abaterilor săvâr­șite de către pietoni și bicicliști, dar și a consumului de alcool sau substanțe interzise.
„În perioada menționată, polițiștii ru­tieri au aplicat 160 de sancțiuni con­travenționale pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile pu­blice, incriminate de prevederile O.U.G. 195/2002, dintre care 49 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului de viteză legal stabilit și 3 sanc­țiuni pentru consum de alcool.
Totodată, polițiștii au luat măsura com­plementară de suspendare a drep­tului de a conduce autovehicule față de 17 conducători auto, în 5 cazuri măsura fiind luată pentru depășirea limitei le­gale de viteză, iar în 4 cazuri pentru consum de alcool, în timp ce, pentru nereguli tehnice au fost reținute 8 cer­ti­ficate de înmatriculare”, a declarat pur­tătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu. (A.N.)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

o oră ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

o oră ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

o oră ago