PP-DD a dispărut ca partid politic din Consiliul Judeţean

Natalia Bumbac

În urma migraţiei consilierilor judeţeni de la un partid la altul, în conformitate cu OUG nr. 55/2014, din componenţa Consiliului Judeţean a dispărut o formaţiune politică.
Anunţul a fost făcut de Tiberiu Balint, vicepreşedintele CJ, care a condus şedinţa de vineri, 26 august. Acesta a afirmat că PP-DD nu mai are nici un reprezentant la nivelul Consiliului Judeţean şi, totodată, a arătat care este componenţa Consiliului în momentul de faţă. Potrivit afirmaţiilor lui Tiberiu Balint, lista şi numărul consilierilor din legislativul judeţean este următoarea: PNL – 15, PDL – 6, PSD – 5, UNPR – 3, PC – 1, PNŢCD – 1 şi un consilier independent.
Reamintim că patru consilieri judeţeni, care făceau parte din PP-DD, au schimbat partidul, odată cu intrarea în vigoare a Ordonanţei care permite migraţia aleşilor locali. Prin urmare, consilierii judeţeni Dorina Pleşcan şi Nicolae Ivănuş s-au înscris în UNPR, iar Nicolae Morar şi Cosmin Henţi au decis să îngroaşe rândurile partidului condus de Moloţ şi s-au înscris în PNL.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • RUSINE TRADATORILOR , am votat cu PP-DD ,dar acum im pare rau ca am votat niste indivizi lipsiti de onoare ,niste tradatori jalnici ,care au ajuns pentru prima si ultima data in viata lor consilieri ,in loc sa se ocupe de interesul celor care au votat ,acesti indivizi sunt preocupati de interesul lor personal ,niste TRADATORI.

  • Javra numarul 1 , care a dat tonul distrugerii PPDD este lepra Vochitoiu Haralambie care a desfiintat la Senat PPDD-ul si apoi a contribuit decisiv la desfiintarea lui in judetul Hunedoara. Acest impostor, acest hot, aceasta javra umana care raspunde la numele VOCHITOIU a fost, este si va ramane TRADATORUL TRADATORILOR.

  • Așa este. Vochițoiu, Moraru et company sunt niște javre, trădători de profesie și meserie la un loc. Cu toate acestea PP-DD ar fi dispărut și fără gestul lor. Nu spun că asta este o scuză pentru ei sau ceilalți pepedediști. Dar acest partid este o greșeală a naturii, născut din cenușa Elodiei. Poate nici celelalte partide nu excelează doctrinar dar PP-DD este lipsit de orice urmă de idoeologie, o construcție conjuncturală care era evident că va dispare din peisaj. Ceea ce mă miră este că a rezistat așa mult. Este cea mai tristă creație cvasipolitică după decembrie 1989.

  • PP-DD este o greșeală a naturii, născut din cenușa Elodiei. Poate nici celelalte partide nu excelează doctrinar dar PP-DD este lipsit de orice urmă de idoeologie, o construcție conjuncturală care era evident că va dispare din peisaj. Ceea ce mă miră este că a rezistat așa mult. Este cea mai tristă creație cvasipolitică după decembrie 1989.

  • Moisulicaaa taicaaa, daca treceau la PSD erau sfinti? ca acu'nteleg ca's javre. Comunistilooor cum va mai rabda pamantuu ????
    Pai ca si PPDD dar mai ales UNPR au o hideologieeee mo' !???
    Nici un partid nu mai are nici o ideologie si nici ideologi, doar lingai - cei mici si baroni - cei mari' (exceptand pe Molot si pe Boc astia's baronasi). Clasa politica = Troaca de porci (lacomi, puturosi si hoti).
    Pacat de noi, ca-i hranim si suportam pe toti.
    Da' de votat, nu-i mai votez in veci, pe nici unu'!
    Dixit

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

6 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

6 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

6 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

6 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

6 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

6 ore ago