Categories: Actualitate

Post nou de jandarmi la Straja

Ieri, jandarmii montani din Staţiunea Straja s-au mutat într-un sediu nou, situat foarte aproape de staţia de sosire a telegondolei, postul fiind dotat cu tot ceea ce este necesar pentru intervenţiile din misiunile de salvare sau în cele de menţinere a ordinii publice pe pârtii sau traseele de munte.
„Noul sediul al Postului de Jandarmi Straja se află în aceeaşi clădire cu sediul Salvamont, în apropiere de  staţia telegondolei, dată în folosinţă în cursul acestei zile. Situarea noului sediu al jandarmilor montani din Straja, chiar la intrarea în staţiune, va dinamiza activitatea desfăşurată de aceştia şi va face ca răspunsul la solicitările primite din partea turiştilor să fie mai performant din punct de vedere operativ. Turiştii care vor sosi aici vor putea solicita informaţii jandarmilor imediat ce ajung în zonă”, a declarat Nicolae Răducu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara.
Structura de jandarmi montani din Straja este una dintre primele care s-au înfiinţat în România, în urmă cu nouă ani, după ce s-a constatat că zona începuse să devină una dintre cele mai căutate din ţară pentru condiţiile oferite de pârtiile de schi din Masivul Vâlcan. (A. Năstase)

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 ore ago