Categories: Actualitate

Poliţist muşcat de către un bărbat prins băut la volan

Un bărbat de 56 de ani, din Simeria, a fost prins băut la volan şi dus la spital pentru a-i fi luate probe biologice. La întoarcere, indi­vidului i s-a căşunat pe unul dintre poliţiştii care-l însoţeau în autospecială.
În prima fază l-a ameninţat cu moartea şi bătaia, dar pentru că poliţistul n-a fost prea impresionat, individul l-a muşcat de mână. Nu o dată ci de trei ori, numai că n-a reuşit mare lucru, dat fiind faptul că poli’istul purta mănuşile anti înjunghiere.
Potrivit www.rolii.ro, individul conducea un autoturism cu o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, lucru constatat de testarea făcută de echipajul care l-a oprit în trafic. ”În acest context, inculpatul a fost condus de organele de poliţie la unitatea me­dicală competentă să efectueze prele­varea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, la Spitalul Judeţean Deva, unde i s-a recoltat o probă de sânge la ora 00.05, acesta refuzând recoltarea celei de-a doua probe, aşa cum rezultă din Buletinul de examinare clinică. Ulterior (…) în timp ce se afla în autospeciala Poliţiei oraşului Simeria, l-a muşcat de trei ori de mână pe agentul B, fără a-i produce leziuni şi nici alte sufe­rinţe fizice, deoarece acesta purta mănuşi anti înjunghiere, şi l-a ameninţat cu bătaia şi cu moartea, atât pe acesta, cât şi pe familia sa”, se arată în documentul publicat de sursa citată anterior.
Bărbatul, pe nume Viorel Surpan, a fost trimis în judecată pentru infracţiunile de ultraj şi conducere sub influenţa alcoolului. Acesta şi-a recunoscut faptele, iar instanţa a ţinut cont de acest lucru, dar şi de faptul că nu are antecedente penale. Judecătorii din Deva l-au condamnat la un an închi­soare cu suspendare, pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi 4 luni pentru ultraj. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

10 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

10 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

10 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

10 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

10 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

10 ore ago