Categories: Actualitate

Polițist atacat cu electroșocuri. Sărise să salveze o victimă a violenței domestice

Polițistul agresat se afla în timpul liber și fusese rugat de victimă, o fe­meie din municipiul Hunedoara, să o ajute, deoarece este urmărită în trafic de o mașină suspectă. Atacatorul este un recidivist care a mai fost con­damnat la o pedeapsă cu suspendare pentru violență.

Lovită cu pumnii
Nu doar polițistul a fost atacat cu dispozitivul cu electroșocuri ci și femeia, aceasta fiind apoi pur și simplu călcată în picioare de recidivist. Pentru a-și reveni, a avut nevoie de circa 75 de zile de îngrijiri medicale.
În penultima lună a anului 2020, victima ieșise de la muncă cu intenția de a se îndrepta spre casă. Atacatorul, fostul ei soț, se afla într-un alt auto­tu­rism condus de o prietenă a sa și o ur­mărea pe victimă. Recidivistul s-a în­drep­tat spre fosta soție și după ce a electrocutat-o în zona pieptului, aceas­ta căzând, a lovit-o de mai multe ori cu pumnul în față iar cu picioarele pe tot corpul. Polițistul a intervenit să o scoa­tă pe femeie din mâinile individului, dar acesta a fugit printre blocuri spre stra­da Cocsarilor din Hunedoara. Femeia a ajuns la spital și a suferit inclusiv o frac­tură, medicii legiști stabilit că are ne­voie de circa 75 de zile de îngrijiri me­di­cale. Recidivistul în vârstă de 45 de ani nu și-a recunoscut faptele. Judecătoria Hunedoara l-a condamnat la pedeapsa de 10 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea. Cum avea o altă condamnare la 6 luni de închisoare cu suspendare, tot pentru că-și bătuse fosta soție, individul va sta 1 an după gra­tii. Soluția pronunțată de Jude­că­toria Hunedoara nu este defintivă. (M.Gânju).

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

3 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

20 de ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

20 de ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

20 de ore ago