Pogocsan şi Ilieş, viceprimarii Devei

Sorina Popa

Municipiul Deva va avea un viceprimar de la UDMR, Ferdinand Pogocsan (foto stânga) şi unul de la USR, Gabriel Ilieş (foto drepta), cel care a candidat pentru funcţia de primar din partea acestei formaţiuni politice. Negocierile se pare că au fost finalizate. În aceste condiţii, PSD rămâne fără viceprimar, după mai bine de 10 ani în care Ovidiu Moş a deţinut funcţia de viceprimar al municipiului Deva.
„Ca urmare a deschiderii negocierilor cu obiectivul de a coagula majorităţi de dreapta stabile şi puternice pentru Con­siliul Local Deva şi a stabili o bună cooperare în loca­litate, USR a primit propunerea de a numi unul dintre cei doi viceprimari.Considerăm că există premisele unui par­te­neriat pentru Deva, pentru următorii 4 ani, care să aibă în centru voinţa cetăţenilor exprimată în 27 septembrie, respectiv: transparenţă, meritocraţie, competenţă şi cola­borare pentru proiectele mari în administraţie şi politică. Discuţiile viitoare vor fi formale şi se vor purta în jurul principiilor şi proiectelor pentru municipiului nostru. De aceea, vă rugăm să ne comunicaţi în comentarii sau mesaje ce proiecte sunt urgente şi obligatorii, în opinia dum­neavoastră, pe lângă cele asumate de către noi în cam­panie şi ce atribuţii consideraţi că ar trebui să primească Gabriel Ilieş, propunerea conducerii USR Deva pentru această funcţie?”, scriu cei de la USR Deva pe pagina de Facebook. În Consiliul Local Deva, repartizarea mandatelor este următoarea: PNL – 9, PSD – 4, PRE – 3, AUR şi USR – câte 2, UDMR – 1.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • In primul rand , Ilies sa fie demn de secretara pe care o va prelua de la bețivul de Moș ! Asta-i cerem noi cetățenii ! In rest , oricum nu o să facă nimic pentru oraș

  • Cu alcoolistul de Moș ce se întâmplă ? Omul a investit in costume , in serviete , in diplome la universități fantoma ; in afara sa bea, el nu știe să facă nimic . Macar să-i găsiți un post de somelier la bufetul PNL . Si nu mai spuneți că este de la PSD !!! Era doar pe hârtie . Era trădătorul folosit de PNL în interiorul PSD . Toată lumea știa asta.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago