Categories: Sport

Poftã de fotbal şi apetit de gol

FC Hunedoara a bifat al doilea succes consecutiv în meciurile amicale din cantonamentul de la Băile Felix, învingând sîmbătă, la Salonta, echipa Crişul Sântandrei (Liga a IV-a Bihor) cu scorul de 4-0 (1-0). Hunedorenii au jucat cu suflet şi maximă plăcere şi au arătat o poftă de gol specială.
Lidera seriei a V-a a Ligii a III-a a făcut instrucţie cu mai modesta sa adversară din campionatul judeţean Bihor, pe terenul sintetic din Salonta. Trupa antrenată de Marius Opric a controlat meciul, printr-un joc de calitate şi o atitudine rar întâlnită în amicale. Negru-albaştrii au arătat o mare poftă de joc şi inspiraţie în atac. Cei mai în formă s-au dovedit a fi I. Radu, Trăşcan şi Nicula, dar şi ceilalţi au jucat bine. Scorul a fost deschis de Roiu (min. 16) cu un şut centrare dintr-o lovitură liberă de la 16 metri, lateral stânga care s-a oprit în colţul lung. Mijlocaşul Trăşcan a fost cel mai activ om al reprizei secunde, el reuşind o dublă în minutele 56 şi 62. Prima dată a punctat după o pasă a lui I. Radu, iar apoi a lobat mingea peste portar, după o lansare în adâncime a lui Lintaru. Scorul final, 4-0, a fost stabilit de I. Radu (min. 85), după o serie de driblinguri în careul mic şi un şut sec. În prima repriză, FC Hunedoara a jucat în formula: Raţ (A. Ilie) – Dosan, Ambruş, Cuciula, Roiu – Vişan, Vajda – R. Cristian, Făgărăşanu, Pepenar – Nicula (I. Radu). După pauză, Marius Opric a mizat pe: A. Ilie (Dragotă) – Vîrtan (Şoit), Bier, Adrian Cozacu (junior din zonă aflat în probe), Ungureanu – Găceanu (Grozoni), Munteanu – Trăşcan, Lintaru, Drăgoescu – I. Radu (Suciu).
Gruparea hunedoreană va susţine următorul meci test mâine, 19 februarie, cu Corona Braşov, lidera surpriză a seriei vest a Ligii a II-a. (C. Marinuţ)

MesagerulHunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

ANUNȚ ÎN VEDEREA ACORDĂRII SPRIJINULUI MATERIAL  TICHETE SOCIALE PE SUPORT MATERIAL ȘI PACHETE CU PRODUSE…

3 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

23 de ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

23 de ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

23 de ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

23 de ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

23 de ore ago