Categories: Sport

Podiumul măreşte tempoul

Ciprian Marinuţ

Primele trei clasate în campionatul Ligii a IV-a, Minerul Uricani, Club Jiul şi Universitatea Petroşani, au obţinut victorii la diferenţe mari de scor în etapa din week-end şi s-au distanţat de celelalte competitoare. În acest context, chiar dacă mai sunt multe etape până la final, lupta pentru promovare pare a fi o „afacere”  între cele trei echipe de top din Valea Jiului.
După victorii chinuite în primele două runde din retur, echipele de pe podiumul Ligii a IV-a şi-au rodat motoarele şi au câştigat în etapa a IV-a a „primăverii” (a XIX-a a campionatului), la diferenţe de scor confortabile.
 

Jiul, perfectă în retur
Lidera Minerul Uricani a făcut instrucţie cu tânăra echipă FC Hunedoara II pe care a surclasat-o cu 5-0, bifând a treia victorie consecutivă în retur. Echipa de pe locul doi, Club Jiul, s-a impus şi ea la scor şi a ajuns la patru victorii consecutive, având astfel un start de retur perfect. Alb-negrii i-au administrat un sec 5-0 în deplasare echipei Aurul Certej, într-un meci ce a marcat reîntoarcerea veteranului Apetri. Golurile trupei antrenate de Daniel Huza şi Damian Militaru au fost marcate de  Gavriluţi, Popesc, Abiodun, Filip şi Cânda. „Sunt foarte mulţumit de jucătorii mei. Sunt bucuros că în partida de la Certej a jucat şi Apetri şi a făcut-o foarte bine”, a spus antrenorul Daniel Huza.

Au făcut scorul etapei
Trena primelor două clasate este ţinută şi de Universitatea Petroşani, care a realizat scorul etapei şi are şi ea un început de retur cu punctaj maxim. Studenţii pregătiţi de Ionuţ Stelescu au surclasat-o cu 7-0 pe Victoria Călan şi au sărbătorit revenirea la echipă a vedetei Kamara, solistul trupei „Alb şi Negru”. Cântăreţul fotbalist a intrat în minutul 70 şi a dat şi gol, după care, a prezentat suporterilor un tricou cu mesajul „la 50 de ani (n.r.-de la înfiinţare, a echipei), vrem promovare în Liga a III-a”. Prin golul marcat, Kamara şi-a spălat păcatele pentru lipsa de la pregătirea de iarnă şi absenţa din primele trei meciuri.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

12 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

12 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

12 ore ago