Plângere penală împotriva unui administrator din Hunedoara

Sorina Popa

În urma reclamaţiilor făcute la primărie de mai mulţi hunedoreni, s-a luat măsura de a se verifica asociaţiile de proprietari cu probleme din municipiul Hunedoara. Astfel, cei de la Compartimentul de Fond Locativ din primărie au finalizat un prim control, la Asociaţia Mureşului nr. 25. Este vorba de 290 de apartamente aici.

Nu au 30 de chitanţiere
„Specialiştii din primărie au verificat activitatea acestei asociaţii de proprietari în perioada ianuaire 2010- mai 2013. Din nota de constatare, reiese că lipsesc de la această asociaţie 30 de chitanţiere. Acest fapt determină ca încasările să nu fie cele reale. Apoi, statele de plată depuse pentru verificare sunt incomplete, nu sunt semnate şi nici ştampilate. Plăţile aferente salariilor nu sunt achitate la Administraţia Financiară, suma respectivă fiind de aproape 15.000 de lei. Administratorul de aici nu are o evidenţă corespunzătoare a actelor contabile. Nu a predat registrul de casă. Ceea ce a îngreunat verificările, neexistând o evidenţă a operaţiunilor financiare derulate la asociaţia cu pricina. În urma controlului efectuat, pe baza documentelor puse la dispoziţie, s-a constatat un sold de casă de aproximativ 70.000 de lei. Soldul de casă respectiv este nejustificat, în situaţia în care Asociaţia de proprietari Mureşului nr. 25 are datorii faţă de furnizori, la care se aplică penalităţi zilnice”, a declarat Dan Bobouţanu, viceprimarul municipiului Hunedoara.
Viceprimarul a afirmat că în acest caz, va fi depusă o plângere penală, pentru a se clarifica situaţia.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Asta e grav ,dovada cum se fura banii cetatenilor de taxe si cum raman fara apa la robinete cetatenii corecti , de catre interlopii cu legitimatie de la stat ,pentru asta statul ia platit lunar sa fure .Ar trebui de urgenta s-a le comfiste averile si s-a fie arestati si condamnati la puscarie .

    Va felicit pentru aceasta masura de a cerceta aceste ilegalitati D-le Viceprimar Dan Boboutanu !

  • Mai Rupa Vili interlop fara minte asociatia nu este de stat. Esti un cretin fara legitimatie dar la 2 clase pe care tu le ai ca sa-ti cer!

  • D-le Viceprimar,
    Acest administrator nu a fost singur,cineva trebuia sa il verifice periodic,pentru ca aceste prejudicii sa nu se poata infaptui.Seful acestui administrator cce afacut in acesti ani,inafara de aincasa niste banii?
    Nu credeti ca ar trebui facuta plangere si impotriva lui?

  • @Eu ,trebuie sa intelegi ca cel pe care-l platesti ca administrator la asociatia de locatari este pus de primarie si banii de salariul sunt fixati de primarie ,deci este platit de o institutie a statului si mai gandeste si mai cultivate inainte sa vorbesti .Vad ca nu ai nic o reactie ca unul fura banii de la stat ,mai repede te arunci pe mine ca ,eu sunt cel vinovat ,jigodie ordinara a zilei de azi care t-ea facut mata pe acest pamant .

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

2 zile ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

2 zile ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

2 zile ago