Piesa „Micul prinţ” pe scena Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva

Primăria Municipiului Deva şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean” vă invită vineri, 27 martie 2021, de la ora 18:00, în Sala Mare a Centrului Cultural „Drăgan Mun­tean” din Deva, la spectacolul de teatru “Mi­cul prinţ”, după Antoine de Saint-Exupery.
Trupa de teatru Proscenium a Centrului Cultural Drăgan Muntean din Deva, în­fiinţată prin dezvoltarea cursului edu­ca­tiv-formativ intitulat ”Teatrul ca disciplină de viaţă”, îşi respectă şi în acest an da­toria morală de a onora Ziua Mondială a Teatrului printr-un nou spectacol, inspirat de data aceasta din binecunoscuta po­veste „Micul prinţ”, de Antoine de Saint-Exupery.
Această a cincea premieră a colec­ti­vu­lui de tineri pasionaţi şi talentaţi, dedicaţi cercetării artei teatrale, aduce în faţa spectatorilor o „poveste” cu un adânc me­saj de înţelepciune şi dragoste, de bună comunicare şi trăire spirituală, prin care sun­tem îndemnaţi să ne păstrăm per­manent speranţa către o lume mereu per­fec­tibilă. Putem spune că „acest spec­ta­col este închinat copiilor care vor deveni oameni mari şi oamenilor mari care au fost cândva copii”.
Intrarea la spectacol se va face pe bază de invitaţie. Invitaţiile se pot procura de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 10:00-15:00.
Evenimentul se va desfăşura cu res­pec­tarea măsurilor instituite la nivel naţional, pe perioada stării de alertă, pentru pre­ve­nirea răspândirii Covid -19 (D.G.)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Când pisica nu-i a­casă, șoarecii joacă pe masă! Situația este întâlnită într-o localitate din su­dul…

19 ore ago

Bulina albă

Mathias Popescu (14 ani), sportiv din comuna Baru Mare, legitimat la un club din Petroșani…

19 ore ago

Bulina neagră

Adrian P., recidivist minor din Petrila Pentru că a fost condamnat la 4 ani de…

19 ore ago

Sute de apeluri la dispeceratul de iarnă al Consiliului Județean

Zeci de utilaje au intervenit în wee­k­end pentru deszăpezirea drumurilor ju­dețene, în urma căderilor masive…

19 ore ago

Susțin performanța!

Peste 1.000 de elevi și dascăli vor ajunge în acest an în județul nostru, la…

19 ore ago