Categories: FlashStiri

Petru Mãrginean şi-a lansat candidatura la Primãria Deva

Liderul judeţean al conservatorilor, Petru Mărginean (foto), şi-a lansat, ieri, oficial, candidatura la Primăria municipiului Deva. Evenimentul a avut loc în sala  mare a Casei de Cultură „Drăgan Muntean”, în prezenţa copreşedinţilor judeţeni ai Uniunii Social-Liberale, a unor parlamentari şi primari din cele trei partide care compun USL, precum şi a unui public numeros, format din susţinători şi simpatizanţi ai politicianului conservator. Cu acest prilej, candidatul USL la Primăria municipiului Deva şi-a făcut publice principalele puncte din programului cu care se va prezenta în faţa alegătorilor deveni, în campania electorală. De asemenea, el şi-a exprimat încrederea că, după alegerile din iunie, va fi noul primar al municipiului reşedinţă de judeţ. (M. Crivăţ)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Uraaaa!Caligula imperator -Molot si-a lansat martoaga jerpelita spre cele mai inalte culmi ale politichiei locale din Deva!

  • Felicitari domnule Marginean!!
    Sa fie intr-un ceas bun si sa deveniti noul primar al Devei!

  • Molot cu toata gasca lui sunt cei mai mari hoti ai judetului.Trebuie sa scapam de ei neaparat.

  • Marginean e un luptator. A castigat cu SMURD-ul si o sa castige si lupta pentru Primaria Deva. Acum patru ani se lupta singur cu Basescu pe aici prin judet. Si uite ce a facut PDL-UNPR :taieri de pensii, salarii, cresteri TVA, impozit forfetar sa se inchide micile afaceri sa intre marile firme sa ocupe Romania. Lupta si vei castiga. Suntem cu tine Petre.

  • Ai dreptate Victor ,Marginean a castigat cu SMURD o suma mare de bani are 5000 euro salariul lunar din banii nostri care se sifoneaza prin Salvital o fundatie in loc ca bani sa intre direct la SMURD, eu votez cu Florin Ghergan.

  • Un "looser" pentru linistea devenilor!
    Perdantul de serviciu la alegerile de pe plaiul mioritic, a cistigat si cistiga bine din contractele realizate pe spatele SMURDULUI cu fundatia pe care o patroneaza.
    Ce conteaza ca "proshtii" stiu ca dau banii la SMURD si Margineanu, taie chitante pe fundatie.... Las' ca-i bine si la vara iara cald..!!!

  • bai papagalilor,daca PETRU MARGINEAN avea salariu de 5000 euro pe luna mai candida la o primarie de oras in paragina care timp de 16 ani a fost jefuita de actualul primar impreuna cu aliatii sai interlopi fosti talhari la drumul mare.

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago