Categories: Actualitate

Petrecere pentru Baloo, mascota Staţiunii Straja

Maximilian Gânju

Poznaşul urs a avut parte de o petrecere cu tort de fructe şi de vizita a sute de prieteni.

Mii de turişti au ajuns în Staţiunea Straja pentru a lua parte la competiţia dedicată aniversării ursului Baloo, care a împlinit 17 ani.
Îndrăgitul urs, la fel ca în fiecare an, a primit un tort din fructe, iar pentru copiii care i-au făcut urări, organizatorii au pregătit dulciuri şi concursuri care să-i determine să stea cât mai mult în natură.
Astfel, nu mai puţin de 150 de copii s-au întrecut pe pârtia de schi, la Cupa Baloo, iar cei mai buni au primit premii substanţiale. Emil Părău, administratorul staţiunii din vestul Văii Jiului şi organizatorul competiţiei, a premiat toţi copiii care s-au aliniat la start. Părău spune că a pregătit diplome, cupe şi pachete cu dulciuri pentru toţi copiii, pentru ca nimeni să nu se simtă neglijat sau dezamăgit că nu a câştigat primul loc.
Aniversarea ursului Baloo începe seria de competiţii care vor avea loc până la finalul sezonului în staţiunea de schi din vestul Văii Jiului. Cupa Straja, iar apoi cea mai importantă competiţie a staţiunii din vestul Văii Jiului, Cupa Comexim ori Cupa 8 Martie sau Cupa Veteranilor. Toate aceste concursuri, unde premiile nu sunt deloc de neglijat, vor atrage în staţiune mii de turişti şi în acest sezon.
În Straja se schiază în condiţii excelente pe toate pârtiile şi ca o noutate, pe mai multe pârtii se pot practica sporturile de iarnă la lumina nocturnei.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

8 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

8 ore ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

8 ore ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

8 ore ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

8 ore ago

Învinuită de distrugere. Supărată că a pierdut, o femeie a făcut zob un aparat de păcănele

Femeia din Simeria, amatoare de jo­curi de noroc, și-a folosit poșeta drept armă în lupta…

8 ore ago