Comunitate

Pestișu Mic: Vine vremea colindelor!

Magdalena Șerban

Mai toate administrațiile publice din județ au intrat, începând cu pri­ma zi din decembrie, în at­mos­­­fera pre­mer­gătoare ma­re­lui praznic creștin, Crăciunul. Așa că fiecare edil încearcă să ofere co­mu­ni­tății sale cel pu­țin o mani­fes­tare spe­ci­fică pe­rioa­dei. Unii o fac pen­tru cei mici, alții se gân­desc mai mult la cei mari, iar alții îm­pacă toate categoriile. La Pestișu Mic, eve­nimentele se țin lanț.

 

Invitație

„Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Primăria Comunei Pestișu Mic le face o bucurie tuturor copiilor, așa că Moș Crăciun este pe drum. Cei mici sunt așteptați marți, 20 decembrie, la ora 12:00, la Căminul Cultural din satul Josani pentru a urmări spec­tacolul de teatru Să-l chemăm pe Moș Crăciun!. Tot atunci vor primi și darurile de Cră­ciun. Am pregătit 200 de daruri pent­ru cei până la clasa a VIII-a. De ase­menea, avem plăcerea de a vă invita să par­ticipați la concertele de colinde sus­ți­nute de îndrăgiți interpreți de muzică populară. Sunt colinde marți, 6 de­cem­brie – la Biserica Ortodoxă din satul Almașu Mic (începând cu ora 11:00) și tot marți, 6 decembrie – la Biserica Orto­doxă din satul Mănerău (începând cu ora 12:15). Totodată, sper să vă fie pe placul sufletului încă un eveniment pe care vi-l oferim cu mare drag, așa că vă așteptăm să luați parte în data de
11 decembrie, de la ora 16:00, la căminul cultural din Pestișu Mic, unde vor concerta Adriana Ștefan, Răzvan Mihonesc, Cristina Drăgulescu, Adrian Drăgulescu, Cosmin Gheban, Ovidiu Pâs și Aida Busuioc. Acompa­niază Novus Orkestra. Cred că inves­tițiile sunt foarte importante pentru orice lo­ca­li­tate, fie că vorbim de mediul rural sau urban, dar acțiunile menite să ducă mai departe tradițiile au rolul lor și nu tre­buie neglijate. Vă do­resc un post bine­­cu­vân­tat, cu fapte bune și gân­duri ale­se”, a trans­­mis primarul din Pestișu Mic, Daniel Dobruțchi (foto). Acesta a mai precizat că ușa sediului admi­nis­trativ le este deschisă tu­turor colindătorilor.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

9 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

9 ore ago