Categories: EvenimentFlash

Peste 70 de amenzi şi patru permise reţinute

Poliţiştii Serviciului Rutier Hunedoara împreună cu poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Feroviare Hunedoara au organizat, miercuri, pe raza judeţului Hunedoara, mai multe acţiuni pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere la trecerile de nivel cu calea ferată.

La aceste acţiuni au fost angrenaţi 34 de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Hunedoara şi 13 poliţişti din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Feroviare Hunedoara, care au efectuat 177 de controale în trafic.
În timpul supravegherii şi controlului traficului, poliţiştii au constatat 76 de abateri de la regimul circulaţiei rutiere, trei dintre acestea reprezentând nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, în consecinţă fiind reţinut şi un permis de conducere. Cea care a rămas fără permis pentru 90 de zile este o femeie de 42 ani, din Deva, care aflată la volanul unui autoturism, a traversat calea ferată situată pe strada Hărăului, din municipiu, deşi  semibarierele erau coborâte, iar semnalele cu lumini roşii şi cele sonore erau în funcţiune.
Tot în cadrul acestei acţiuni au mai fost aplicate alte 72 de sancţiuni contravenţionale, în baza O.U.G 195/2002, fiind reţinute trei permise de conducere pentru diferite abateri de la regimul circulaţiei rutiere. (M. Crivăţ)

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Felicitare Paste

16 minute ago

Felicitare Paste

16 minute ago

Felicitare Paste

16 minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

19 minute ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

21 de minute ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

21 de minute ago