Politica si administratie

Peste 3.500 de participanţi din judeţ la mitingul de sâmbătă organizat de PSD

Sorina Popa

Mitingul de mâine, 9 iunie 2018, se anunţă unul important. Liderul PSD, Liviu Dragnea, susţine că vor participa peste 300.000 de oameni la miting, membri de partid şi persoane care nu fac parte din PSD, dar sunt nemulţumite de abuzurile din justiţie. Sub sloganul „Vrem prosperitate, nu securitate”, evenimentul va fi unul interesant din toate punctele de vedere.

Nici o reacţie
„Ce vreau să transmit tuturor celor care se agită şi care văd că sunt foarte nervoşi: nu ne speriaţi şi nu renunţăm la miting. Ba dimpotrivă, continuaţi aşa, pentru că o să vină şi mai mulţi şi mai implicaţi, şi mai motivaţi. Nimeni nu este forţat de PSD să vină la miting. Toţi cei care au tăcut până acum şi care au suferit destul şi n-au avut nici o reacţie când s-au tăiat pensiile, când au fost ascultate telefoanele, când au văzut abuzuri peste abuzuri, au posibilitatea să vină sâmbătă seara la miting şi să se exprime liber”, a declarat Liviu Dragnea.
Participanţii la miting trebuie să fie îmbrăcaţi în alb, cămăşi, pulovere, bluze, tricouri. La fiecare grup de 10 oameni, câte un tricolor la fiecare 50 de oameni, câte o pancartă cu numele judeţului pe care îl reprezintă. Apoi, fiecare grup de 50 de protestatari va fi condus de un şef de grupă, iar peste 100 de un şef de detaşament.

Mai departe, mai puţini
Deputatul PSD de Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că din judeţul nostru, din partea PSD vor participa cel puţin 3.500 de persoane. „Sunt cel puţin 3.500 de oameni care vor să meargă la miting, la Bucureşti. Nu avem atâtea autocare câte cereri sunt. Nu sunt doar membri de partid, ci şi reprezentanţi ai societăţii civile care vor să participe sâmbătă la miting”, a declarat Laurenţiu Nistor, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD. Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat că ALDE va aduce la mitingul organizat de PSD sâmbătă seara aproximativ 20.000 de oameni, afirmând că judeţele aflate la cel mult 250 de kilometri distanţă faţă de Bucureşti vor avea o normă mai mare de oameni, în timp ce judeţele mai îndepărtate vor avea o normă mai mică. Mircea Moloţ, liderul judeţean al ALDE, a afirmat că vor merge la Bucureşti un autocar, adică 57 de persoane din judeţul Hunedoara, din partea ALDE.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Pentru cei care am luptat pentru dreptate timp de 20 de ani prin instanțele de judecată ,CEDO ne-a dat dreptate , instanțele din România ne-au Achitat , de ce nu li se acordă lunar o îndemnizație pentru Dreptate ,pentru asta nu luptați ,sau aceste fapte dovedite de cetățeni nevinovați , umiliți și persecutați de procurori și judecători nu vă interesează ?

  • Alesi democratic , avand majoritatea , conducand conform legislatiei , sa protestezi impotriva abuzurilor (printre care si schimbarea repetata a primilor ministrii ) nu seamana a incompetenta ? Nu stiu , dar intreb !

  • Câta nerușinare! Participa de bunăvoie! Chiar drept ce ne luați? Partidul de la putere face protest împotriva cui? Cine hotărăște în țara ăsta, nu voi? Gargară ieftină!

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

17 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

17 ore ago