Pensionară urmărită şi jefuită de un tânăr

Tâlharul are doar 18 ani şi a reuşit să-i fure femeii doar telefonul mobil. A fost prins şi arestat preventiv pentru 30 de zile.
Tâlhăria a avut loc în zona de centru a municipiului Petroşani, ziua în amiaza mare, iar autorul, Adrian Furdui, de 18 ani, a fost prins la scurt timp de poliţiştii din Pe­troşani. ”Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că persoana vătămată se de­plasa către intrarea în scara unui bloc situat pe strada 1 Decembrie 1918, din Pe­tro­şani, moment în care din spatele aces­teia a venit o persoană necunoscută de care a prins-o cu forţă în braţe. Persoana vă­tămată a declarat că a început să strige, moment în care tânărul i-a dat drumul şi a fugit, sustrăgându-i, totodată, un telefon mobil din buzunarul hainei, a cărui valoare este de aproximativ 1.000 de lei”, a infor­mat Bogdan Niţu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.
Femeia de 68 de ani, din Petroşani, şi-a recuperat telefonul de la poliţişti iar autorul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani au obţinut ares­tarea preventivă a individului, chiar dacă acesta a cerut judecătorului să fie pla­sat în arest la domiciliu. (M. Gânju)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.