Categories: Actualitate

Patroana unui magazin condamnată la 250 zile amendă penală pentru că a bătut un copil de 8 ani

Femeia a fost deranjată de gălăgia făcută de minorul care plimba cu o trotinetă prin zona pietonală centrală a municipiului Petroşani.
Agresiunea a avut loc în vara anului 2017, iar magistraţii au găsit-o vinovată pe femeie şi au condamnat-o acum la 250 zile de amendă penală pentru comiterea infracţiunii de loviri şi alte violenţe. Totodată, instanţa a mai obligat-o să achite şi despăgubiri morale în valoare de 3000 de lei familiei micuţului.
Judecătorii au reţinut că femeia a fugărit băiatul de 8 ani fiind deranjată de gălăgia făcută de acesta şi de alţi copii. Micuţul s-a refugiat într-un bar din apropierea localului deţinut de agresoare, dar a fost prins în interior şi lovit cu palmele şi cu o jucărie tip kendama în cap. La un moment dat jucăria kendama s-a desfăcut, iar doamna i-a aplicat două lovituri de pumn în cap şi a încercat să îl lovească cu capul de frigider, după care a plecat. Femeia nu s-a mulţumit cu bătaia, ci i-a ”confiscat” copilului trotineta şi jucăria „kendama”.
Copilul bătut şi-a anunţat părinţii şi a mers împreună cu aceştia la magazinul adminis­trat de femeia care l-a lovit pentru a cere explicaţii. Dar nu au avut cu cine discuta. Medicii legişti au concluzionat că minorul a avut nevoie de cinci zile de îngrijiri medicale. În faţa instanţei de judecată, inculpata nu
s-a prezentat la niciun termen de judecată, dar a fost reprezentată de avocatul ei. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

11 minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

11 minute ago