Sport

Patrick Mouratoglou i-a scris Simonei Halep un mesaj de 3 cuvinte și a declanșat o adevărată „furtună”

Simona Halep (32 de ani) (medalion) a câștigat pro­cesul de la Tribunalul Ar­bitral al Sportului (TAS), în cadrul căruia a con­testat suspendarea de 4 ani pentru dopaj dic­tată de Agenția Inter­na­țională pentru Integri­ta­tea Tenisului (ITIA), scrie digi24.

„Trebuie să plătești!”
Românca a reușit să dovedească faptul că nu s-a dopat intenționat cu roxa­dustat, ci a fost vorba de o conta­minare, astfel că perioada a fost redusă la 9 luni. Având în vedere că suspen­da­rea a intrat în vigoare în octombrie 2022, pedeapsa a fost deja ispășită, astfel că „Simo” poate reveni acum pe teren. Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al sportivei noastre, a intrat pe pagina de Instagram a Simonei Halep și a lăsat un comentariu de 3 cuvinte. „Adevărul a învins.”, a scris Patrick Mouratoglou, la postarea Simonei Halep. Co­mentariul a stârnit o „ava­lan­șă” de reacții la rubrica de comentarii, iar an­tre­norul francez a fost as­pru criticat. „Mai și co­mentezi”, „Trebuie să plă­tești pentru ce i-ai făcut” sau „Mai bine taci din gură!”, sunt doar câteva dintre comentariile îndrep­tate spre Patrick Mouratoglou.

A pierdut
Simona Halep i-a învins pe cei de la ITIA (Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului), iar suspendarea inițială de 4 ani pentru dopaj a fost redusă la 9 luni, deoarece românca a demonstrat că nu s-a dopat în mod conștient, ci a fost victima unei con­ta­minări. Subiectul a fost tratat și în presa americană, iar cei de la Tennis World USA au fost acizi la adresa celor care au acuzat-o în tot acest timp pe Halep că s-a dopat intenționat, dar mai ales la adresa lui Patrick Mouratoglou, față de care au dat un verdict nemilos. „S-a fă­cut dreptate? Da: Simona și-a susținut nevinovăția din primul moment, preț de câteva luni care au reprezentat un coșmar. Dar acum în sfârșit se poate întoarce pe teren. Iar cei care au numit-o dependentă de dro­­guri, dopată sau tri­șoare vor trebui să se gân­dească din nou. Simona a câștigat. Iar Patrick Mouratoglou a pierdut. Antrenorul fran­cez și-a pierdut cre­dibilitatea după această situație. Chiar el însuși a luat toată res­pon­sa­bi­li­ta­tea asupra lui pen­tru ce s-a în­tâm­plat cu Simona. Astfel, e just să spu­nem că el e marele pier­zător al acestei situații”, au scris cei de la Tennis World USA.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ VÂNZARE

Vând fotoliu rulant pentru persoane cu handicap, cadru metalic nou, bicicletă medicinală. Relații la telefon…

7 ore ago

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

2 zile ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

2 zile ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

2 zile ago