Partidul Mişcarea Popularã se pune pe roate în judeţul Hunedoara

  Volodia Macovei

Deşi încă aşteaptă înregistrarea legală a formaţiunii, Partidul Mişcarea Populară (PMP) îşi continuă activităţile organizatorice la nivel local. În Hunedoara, la sfârşitul acestei săptămâni, filiala PMR va prezenta public conducerea judeţeană şi oamenii de la vârful organizaţiilor locale şi îşi va inaugura sediul.

După cum deja se ştie, cel care se ocupă de organizarea filialei judeţene Hunedoara a PMP, în calitate de coordonator, este Alexandru Lăutaru (foto), care a primit această sarcină din partea Comitetului Naţional de Iniţiativă al partidului. Alexandru Lăutaru a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, că această săptămână este una extrem de încărcată pentru partid, ea însemnând inclusiv prezentarea publică a noilor sedii de organizaţii şi a persoanelor ce vor coordona activitatea pe judeţ.
„Spre sfârşitul acestei săptămâni vom face inaugurarea sediului filialei judeţene a PMP şi vom prezenta public structura Comitetului Judeţean Hunedoara, ce se va ocupa de organizarea partidului în zonă. Veţi vedea că am cooptat în echipă inclusiv oameni care nu au mai făcut politică până acum, oameni care confirmă preocuparea noastră pentru deschiderea către o altfel de politică, bazată pe competitivitate şi profesionalism. Am trecut deja de faza de organizare şi acum pregătim totul să funcţioneze eficient”, a declarat Alexandru Lăutaru.
Coordonatorul PMP-ului hunedorean mai spune că vor fi inaugurate sedii de organizaţii locale în nouă municipii şi oraşe şi că există deja structuri de coordonare în întreg judeţul, selectându-se încă oameni pentru Călan, Geoagiu, Orăştie şi Uricani. Lăutaru spune că selectorul de personal pentru partid rămâne, în continuare, Fundaţia Mişcarea Populară, cea care şi-a asumat acest rol şi până acum.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Laurențiu Nistor: Cardiologie intervențională la Spitalul Județean de Urgență Deva

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Deva are în structura sa un departament complex destinat tratării…

11 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Se dau lupte grele într-o urbe mare din re­giunea cu lămpașe, un­de o grupare interlopă…

13 ore ago

Cetățile Dacice din Munții Orăștiei și Castelul Corvinilor, premiate la Destinația Anului 2024

Județul Hunedoara, din nou, pe podium! În cadrul competiției pentru Destinația Anului 2024, Cetățile Dacice…

13 ore ago

Bulina albă

Emil Radu Bureană - primarul comunei Vorța Pentru că a rezolvat prioritatea zero a cetățenilor,…

13 ore ago

Bulina neagră

Tibor B., din Lupeni, încarcerat în prezent într-un penitenciar din Italia Pentru că riscă să…

13 ore ago

Prefectul care și-a vândut dulceața la spitalele publice în plină pandemie vrea să păcălească hunedorenii

La numai o lună după ce a fost învestit în funcție, Călin Petru Marian a…

13 ore ago