Parlamentarii hunedoreni, cei mai tari

Sorina Popa

Senatorul Cosmin Nicula va conduce Comisia de Buget Finanţe din Senatul României, el reuşind să câştige preşedinţia celei mai importante comisii. Având în vedere că deputatul de Hunedoara Dan Radu Ruşanu este preşedintele comisiei de Buget Finanţe din Camera Deputaţilor, unde este membru şi deputatul de Hunedoara, Carmen Hărău, se poate spune că judeţul nostru a punctat cu succes în Parlament.

„Voi folosi funcţia în folosul judeţului”

„În primul rând, vreau să le mulţumesc hunedorenilor şi celor din Valea Jiului, pentru că m-au votat şi am ajuns din nou senator. Funcţia de preşedinte al Comisiei de Buget-Finanţe este de fapt a lor şi o voi folosi pentru judeţul Hunedoara”, a declarat senatorul PSD Cosmin Nicula.
Celălalt senator al Văii Jiului, Haralambie Vochiţoiu (PP-DD), a fost ales secretar general al Senatului. Vochiţoiu spune că postul obţinut în conducerea Senatului se datorează încrederii care i-a acordat-o partidul său. Deputatul PNL Bogdan Ţîmpău a prins din nou Comisia de Industrii, el fiind secretarul acesteia. Mircia Muntean, singurul parlamentar PDL din judeţ este membru al Comisiei de Regulament.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Am mai avut noi pe vremuri unul in comisia de buget finante, doar ca nu prea stia cum se calculeaza TVA

  • Va urasc pe toti politicienii care furati banii cetatenilor saraci de investitii in locuri de munca si locuinte si va doresc de sarbatori ,in anul urmator , sa va fie laudat numele pe la DNA ,sa scapam de imbuibati ca voi si sa vi se confiste averile !

  • Am mai avut unul, nenorocit ordinar, care a ajuns si ministru. Cred ca v-ati dat seama ca e vorba de gunoiul de POGEA.

  • Ori lucratorii din presa hunedoreana nu sunt profesionisti, ori presa a devenit intra-atat de ticalosita ca nu prezinta adevarul. Se manipueaza ordinar si se incearca punerea lui Vochitoiu intr-o lumina favorabila in fata cetatenilor din Valea Jiului. Cum sa fie Vochitoiu secretarul general al Senatului???? Uite ce scrie GANDUL DIN DATA DE 19.12. 2012: "Noul Birou Permanent a fost ales cu voturi 143 de voturi "pentru" şi 22 "împotrivă". Astfel, din noua conducere a Senatului fac parte patru vicepreşedinţi - Nicolae Moga (PSD), Constantinescu Florin (PSD), Dumitrescu Cristian Sorin (PSD) şi Vasile Nistor (PC), patru secretari - Alexandru Pereş (PDL), Haralambie Vochiţoiu (PPDD), Rotaru Ion (PSD), Mario Oprea (PNL) şi patru chestori - Ioan Chelaru (PSD), Verestoy Attila (UDMR), Dumitru Pelican (PC) şi Marius Nicoară (PNL)". iAR rOMANIA LIBERA DIN DATA DE 20.12.2012 NE ARATA FOARTE CLAR CINE ESTE SECRETARUL GENERAL AL SENATULUI :"Plenul Senatului a aprobat, joi, numirea fostului senator PNL Ovidiu Marian în funcţia de secretar general al acestei Camere legislative, informează Mediafax.

    Propunerea făcută senatorilor de Biroul Permanent al Senatului a întrunit 144 de voturi "pentru" şi 14 voturi "împotrivă".

    Ovidiu Marian a fost în precedenta legislatură preşedinte al Comisiei pentru buget, finanţe. La alegerile parlamentare, acesta nu a obţinut un nou mandat de senator.

    De asemenea, Senatul a aprobat numirea ca secretari generali adjuncţi a lui Constantin Vasiliu (158 de voturi "pentru") şi a lui Ion Vărgău (158 de voturi "pentru")."

    Prin urmare Vochitoiu nu este nici macar secretar general adjunct, el este unul dintre cei patru secretari al biroului permanent.

    Rusine celor care scriu sa manipuleze sau nu stiu ce scriu!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

19 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

19 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

19 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

19 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

19 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

19 ore ago