Categories: ComunitateFlash

Până la sfârşitul verii vom circula şi pe loturile III şi IV ale A1!

Cei de la Asociaţia Pro Infrastructură au reuşit, în ciuda opoziţiei conducerii CNAIR şi Ministerului Transporturilor să realizeze o ultimă filmare aeriană completă înainte de finalizarea lucrărilor pe lotul 3 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva.
Corpul autostrăzii de 21 de km este gata aproape în totalitate. Pe porţiuni restrânse au rămas de executat: covorul asfaltic de uzură, marcajele şi indicatoarele, parapetele de protecţie şi panourile fonoabsorbante.
La nodul Holdea, spun cei de la Pro Infrastructură, constructorul se pregăteşte să pună în operă straturile de asfalt pe breteaua de legătură dintre A1 şi DN68A. Dacă vremea va permite, la sfârşitul lunii iulie sectorul de autostradă ar putea fi deschis circulaţiei, rămânând de finalizat unele elemente din afara carosabilului (înierbare, şanţuri pentru scurgerea apei etc.) care se pot executa sub trafic în perfectă siguranţă.
„Dacă vremea va fi prielnică, la începutul lui august cei de la UMB vor încheia lucrările la lotul 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva. Din cei 22 de km, 21 sunt finalizaţi «la cheie», iar ultimul, vestitul deal «cu lilieci» de la Şoimuş, intră şi el în linie dreaptă”, susţin cei de la Asociaţia Pro Infrastructură. (A.Năstase)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

16 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

16 ore ago