Ovidiu Moş, la depunerea candidaturii pentru Primăria Deva: În ritm alert, spre funcţia de primar al Devei!

Sorina Popa

Viceprimarul Devei, Ovidiu Moş, şi-a depus candidatura pentru postul de primar al reşedinţei de judeţ din partea PSD. Ovidiu Moş are la activ trei mandate de viceprimar şi opt luni a fost primar interimar al Devei.

Din toate domeniile
„Alături de colegii mei, înscrişi pe lista de consilieri locali la Deva, am intrat, oficial, în campanie electorală. O campanie care va avea un ritm alert. Vom face investiţii în infrastructura rutieră, sănătate, educaţie, vom atrage noi investiţii în municipiul Deva. Le mulţumesc colegilor pentru susţinere. Avem o echipă de profesionişti, medici, profesori, ingineri, oameni de afaceri. Sperăm să obţinem şapte-opt posturi în Consiliul Local Deva. Le mulţumesc devenilor pentru sprijinul acordat în toţi aceşti ani şi de acum încolo. Vom câştiga Primăria Deva şi preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara”, a afirmat Ovidiu Moş, ieri, după ce şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al reşedinţei de judeţ.

Echipă dedicată oraşului
Preşedintele organizaţiei municipale Deva a PSD, Ancuţa Elena Suciu, a declarat: „Pornim în această competiţie cu gândul la deveni şi la copiii noştri, cărora vrem să le garantăm un oraş curat, european, un oraş în care să-ţi poţi construi un viitor sigur! Credem în puterea şi determinarea lui Ovidiu Moş de a munci pentru deveni, de a coagula o echipă care să se dedice oraşului şi, în egală măsură credem şi că echipa pe care o propunem pentru Consiliul Local este potrivită pentru a sprijini proiectele viitorului primar. Pe lista PSD sunt profesionişti, oameni care iubesc Deva şi care sunt pregătiţi să contribuie la dezvoltarea oraşului“.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Când oferi 800 de lei pentru o pensie minimă , atunci recunoști că pensionarul a muncit și a cotizat pentru pensie și este un drept al lui .

    Ce faci când vezi că pensionarul plătește facturile la gaz , curent , apă, gunoi , internet , telefon și medicamente la farmacie lunar , după care îi rămâne doar 12 lei pentru a mânca trei mase calde pe zi ?

    Tu ca politician educat cu școală și facultate poți gândi cum împarți patru lei pentru o masă caldă știind că la un infractor arestat îi plătește tot statul 5180 de lei lunar pentru întreținerea lui în închisoare . Hai să fim corecți și să avem demnitate și să le asigurăm un trai decent pensionarilor .

    Iubiți Libertatea , Dreptatea și Adevărul fără minciună și prin Credință veți învinge . F .*. P .*. V .*.

Recent Posts

Felicitare Paste

21 de ore ago

Felicitare Paste

21 de ore ago

Felicitare Paste

21 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

21 de ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

21 de ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

21 de ore ago