Ovidiu Moş, candidatul PSD la Primăria Deva: Devenii au nevoie de soluţii, nu de circ politic

Sorina Popa
Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Deva, Ovidiu Moş (foto), a declarat, sâmbătă, la Congresul partidului, că e un suflu nou în formaţiunea politică social democrată.

„Să nu pierdem oportunităţile”
„Noua conducere a partidului va da un suflu nou organizaţiilor din teritoriu. Se vede că au lansat în com­petiţia politică locală oameni cu experienţă, profesionişti, oameni demni pentru funcţiile la alegerile locale din 27 septembrie 2020”, a spus Ovidiu Moş, viceprimar al Devei şi candidat PSD la Primăria Deva.
„Este important să avem curajul să facem un alt gen de administraţie. Alegerile trec, important este ce avem după ele. Devenii trebuie să trăiască mai bine de la un an la altul, nu doar în anii în care sunt organizate alegeri. Nu trebuie să pierdem oportunităţile care ni le scoate viaţa în faţa noastră”, a declarat Ovidiu Moş.
Candidatul PSD la fotoliul de primar al reşedinţei de judeţ are o experienţă de 10 ani ca viceprimar al Devei şi un an primar interimar al municipiului. Nu este implicat în scandaluri politice. „În fiecare zi sunt pe teren şi vorbesc cu devenii. Despre probleme, despre soluţii. Asta este campania pe care o fac eu. Nu mă interesează altceva. Este vremea să ne ocupăm de oameni şi să lăsăm la o parte circul politic”, a spus Ovidiu Moş.
Acesta le propune devenilor o echipă pentru Consiliul Local Deva formată din oameni cu experienţă, bine pregătiţi în domeniile lor de activitate
„Vin cu o echipă foarte bună. Vrem să obţinem şapte consilieri locali PSD la Deva. Sunt oameni cu experienţă în administraţie, dar şi în domeniile lor de activitate”, a adăugat Ovidiu Moş, candidatul PSD pentru postul de primar al municipiului Deva.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

8 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

8 ore ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

8 ore ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

8 ore ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

8 ore ago

Învinuită de distrugere. Supărată că a pierdut, o femeie a făcut zob un aparat de păcănele

Femeia din Simeria, amatoare de jo­curi de noroc, și-a folosit poșeta drept armă în lupta…

8 ore ago