Ovidiu Hada va candida independent

Sorina Popa

Astăzi, directorul Spitalului din Hunedoara, udemeristul Barna Bende, îşi lansează candidatura la funcţia de primar al municipiului. El va intra în lupta pentru Primăria Hunedoara ca independent, susţinut de USL şi UDMR.
În aceste condiţii, primarul în funcţie, Ovidiu Hada (foto), nu are decât o variantă, după ce a fost trecut pe linie moartă de şeful său de partid: aceea de a candida independent pentru un nou mandat.

L-a sacrificat şi pe Hada
De fapt, ideea înlocuirii lui Ovidiu Hada ca şi candidat al USL pentru Primăria Hunedoara a început în toamna anului trecut, de când se tot duc tratative între liderii formaţiunilor politice implicate în susţinerea lui Barna Bende pentru alegerile locale. Deşi Mircea Moloţ a declarat, în repetate rânduri, că actualul primar al Hunedoarei va fi candidatul USL pentru un nou mandat, iată că şeful liberal s-a mai debarasat fără scrupule şi fără să  ezite şi de „bunul său prieten”, cum susţinea chiar el, Ovidiu Hada. Asta, din dorinţa de a strânge câteva voturi în plus de la electoratul de etnie maghiară.
Astfel, prin hotărârea nr. 5 din 12 aprilie 2012, liderii liberalilor hunedoreni au decis demiterea din funcţie a preşedintelui organizaţiei municipale PNL Hunedoara, Ovidiu Hada, şi dizolvarea Biroului Politic municipal al organizaţiei respective. Ca atare, această decizie a liberalilor dovedeşte clar că Ovidiu Hada nu va candida din partea USL la primărie. „Având în vedere rezultatele slabe obţinute în sondajele de opinie pentru candidatura de primar a lui Ovidiu Hada, în temeiul art. 56, alin. 2, lit. p, din Statutul PNL, Biroul Politic Teritorial PNL Hunedoara a decis şi numirea în funcţia de preşedinte interimar al PNL Hunedoara a lui Mircea Artean şi componenţa unui Birou Politic Local Interimar al PNL Hunedoara, format din 14 membri”, se arată în hotărârea amintită, semnată de secretarul coordonator al organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL, Sorin Ştefoni.
Contactat de MESAGERUL HUNEDOREAN, primarul municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada, a declarat că a solicitat procesul verbal al şedinţei conducerii liberale din 12 aprilie. „Astăzi (n.r. ieri), ştampila PNL Hunedoara este la mine şi nu am fost informat de către conducerea organizaţiei judeţene, am primit doar hotărârea cu pricina, că am fost înlocuit din funcţie”, a declarat edilul şef Ovidiu Hada. Se pare, că Hada va candida independent sau susţinut de alt partid, în condiţiile în care a fost mătrăşit de colegii săi.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Orice PNL-ist care nu reprezinta un interes pentru Molot este aruncat la lei :)) Trezitiva !!!!!

  • OANCEA LA GUNOI ,HADA LA GUNOI ,POLITICA SECURISTULUI MOLOT,URMEAZA SA-L ARUNCAM NOI LIBERALII ADEVARATI LA GUNOI

  • Mircea Molot patron la Ziarul Hunedoreanului si HD-TV ,Petre Marginean patron la Antena 1 Deva ,pregatesc o campanie media de spalare a imagini lui Molot,nu mintiti poporul cu televizoru.

  • Nu mai are nicio sansa...Sustinut, sau nu de un partid va pierde cu siguranta. Hunedoara nu-l mai vrea!

  • Daca si propriul lui sef la dat la o parte pe Hada atunci ce sa mai spunem de oamenii din Hunedoara,care nu au incredere in el.

  • Noi colaboratorii, informatorii ,rezidentii securitati ,il sustinem si votam pe colegul nostru ,Mircea Ioan Molot ,nume de cod Panturu, pace si securitate.

  • BATETI CIMPII DOMNI AI LUI MIRCIA MUNTEAN. MARELE TRADATOR SI MARE UNP-RIST :-)))))

  • da, hada un trecator in timp,vorba rom,,fara sa fi facut ceva ptr. oras,dar ceilalti fosti primari ,CE AU FACUT?,NOTHING!,Deci ,HD.,CE DORESTI?,cred ca enoriasii vor NOTHING TO DO!

Recent Posts

Bulina albă

Vasile Dîncu, senator PSD Pentru că a primit Titlu de Cetățean de Onoare al municipiului…

13 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii ăștia tare isteți că o duduie, șefă pe la o agenție de la…

13 ore ago

Bulina neagră

Claudiu V., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic și…

13 ore ago

„Săracii” preoți, ce salarii mici au! Grila de salarizare a preoţilor, în funcţie de studii şi încadrare

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a cerut creşterea salariului per­so­na­lului neclerical la nivelul salariului minim…

13 ore ago

Escrocheria „Mă auziți acum?”: motivul pentru care este important să nu răspunzi cu „DA”

În era digitală actuală, în care sun­tem profund interconectați prin In­ter­net, escrocheriile telefonice ră­mân o…

13 ore ago

Căutări reluate în cazul persoanei dispărute în lacul Sântămăria Orlea. Apa are 19 metri adâncime

Scafandrii au reluat, ieri, căutările în cazul persoanei date dispărută în lacul ba­rajului de acumulare…

13 ore ago