Categories: Actualitate

Orăştie: vizită egipteană pentru uleiuri româneşti

Magdalena Şerban

Zilele trecute, Secretarul I al Ambasadei Egiptului la Bucureşti, Hatem Yousri Hosni, a efectuat o vizită în judeţul Hunedoara. Cu acest prilej, delegaţia străină a tatonat terenul în ceea ce priveşte realizarea unui posibil import de uleiuri esenţiale de la o societate din Orăştie, pentru cel puţin una dintre cele două companii farmaceutice egiptene din Capitală.

S-a mai manifestat interes pentru o eventuală înfrăţire a unei regiuni cu judeţul nostru, respectiv a două sau mai multe oraşe. De asemenea, dezvoltarea relaţiilor de afaceri între cele două ţări a făcut parte din subiectele abordate.
“Ne-am bucurat să fim gazda unor oaspeţi de seamă şi mai ales de interesul pe care aceştia l-au manifestat faţă de comunitatea noastră. La Orăştie, oficialul egiptean a vizitat fabrica de uleiuri esenţiale şi a apoi am discutat pe diferite teme de interes reciproc. Pentru o mai bună cunoaştere a potenţialului zonei, am prezentat oaspetelui caracteristicile locale, proiectele de dezvoltare a municipiului, date economice şi alte lucruri esenţiale. La discuţii au luat parte deputatul PSD – Natalia Elena Intotero şi subprefectul judeţului, Gabriel Samoilescu”, a spus Ovidiu Laurenţiu Bălan, primarul municipiului Orăştie.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

ANUNȚ ÎN VEDEREA ACORDĂRII SPRIJINULUI MATERIAL  TICHETE SOCIALE PE SUPORT MATERIAL ȘI PACHETE CU PRODUSE…

5 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

o zi ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

o zi ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

o zi ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

o zi ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

o zi ago