Categories: Comunitate

Oferta operatorului Apa Prod pentru elevi

DCIM100GOPROGOPR0247.JPG

Operatorul judeţean Apa Prod a venit în întâmpinarea elevilor şi a fost prezent la Târgul ofertelor educaţionale. Târgul, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara, a avut mare succes.

Ideea este foarte bună, iar societăţile comerciale care vor să-şi pregătească oamenii pentru diferite funcţii trebuie să fie prezente la asemenea târguri. ”Am oferit, la acest târg, o ofertă de şcolarizare, pentru învăţământul dual, pentru meseriile electrician şi instalator. De asemenea, participanţii la eveniment au asistat la demonstraţii, susţinute de colegii noştri, privind detectarea pierderilor de apă şi inspecţia video a reţelelor de canalizare cu «roboţelul» CCTV. În prezent, avem încheiate două contracte cu Liceul Tehnologic Energetic din Deva şi cu Liceul din Haţeg. Sperăm să existe interes din partea elevilor pentru această formă de învăţământ, iar după finalizarea acestei forme de şcolarizare, să rămână să lucreze alături de noi”, a declarat Viorel Arion, directorul general al Apa Prod SA Deva. (A.Năstase)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

6 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

6 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

6 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

6 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

6 ore ago