Categories: Electorale

Oancea şi Mărginean, umăr la umăr, într-un sondaj al PNL

Sorina Popa

Deputatul PNL de Hunedoara, Lucian Heiuş, a prezentat, ieri, într-o conferinţă de presă, rezultatele unui sondaj efectuat de Agenţia de Rating Politic în perioada 14-18 octombrie 2017, efectuat pe un eşantion de 570 de persoane.
Un primar cu suflu nou
Respondenţii au spus că locurile de muncă, salariile, curăţenia oraşului, atitudinea primarului faţă de cetăţeni sunt importante pentru ei. În opinia a 32,5 la sută dintre cei intervievaţi, primarul trebuie să fie cinstit, integru, onest, 12,7 la sută vor ca edilul şef să fie gospodar, bun manager şi doar 4,9 la sută cer ca primarul să fie deştept. Asta, conform sondajului efectuat la comanda PNL. Un primar cu suflu nou pentru Deva este preferat de 52,5 la sută dintre respondenţi.
La capitolul notorietate, Petru Mărginean (PSD) se situează pe primul loc, cu 96 la sută. Pe cine aţi vota ca primar? Răspunsul a fost următorul: Florin Oancea (PNL), 36 la sută, Petru Mărginean (PSD) 34 la sută, Marius Blendea, independent-10,5, Velu Căluşer, independent-10 la sută, Ovidiu Popa (ALDE)-4 la sută, Lucian Davidoni (USR)-3 la sută, Eduard Cîrstoi, independent-1,5 la sută.
„Deva are nevoie de o creştere economică”
Ieri, la Deva a fost prezent şi unul dintre vicepreşedinţii PNL, Virgil Guran, venit să-l susţină pe Florin Oancea, candidatul PNL la alegerile de duminică, pentru funcţia de primar al municipiului Deva.
„Deva a rămas puţin în urmă faţă de alte oraşe. Deva are nevoie de creştere economică. Şi, asta înseamnă că e nevoie de o legătură cu Occidentul, pentru atragerea de investiţii aici. Investiţii vin dacă avem infrastructură. Şi această legătură cu Occidentul se va face când avem primar liberal şi la Deva. La Timişoara avem deja. Uitaţi-vă pe hartă. Care sunt oraşele care merg bine? Evident, cele conduse de liberali. Nu există altă alternativă pentru Deva. Sunt convins că de luni, vom trece la treabă cu Florin Oancea, primarul Devei”, a declarat Virgil Guran, vicepreşedintele PNL.

Comandat de Partidul Naţional Liberal, cod unic de identificare mandatar financiar: 51170001.
Operator economic: S.C. Media Hunedoreană S.R.L. Deva. Tiraj: 3.300 exemplare

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • a mers Petru Marginean prin cartierul Micro 15. A dat mana cu oamenii dupa care si-a sters manile cu un servetel umed. Oamenii au inceput sa-l huiduiasca. Ar face bine sa se retraga din competitie.

  • Pe traseistul Marginean nu o sa-l voteze nici cei din PSD ,a intrat prin dos ,unii muncesc in partid si altii ocupa functiile.Mai pe romaneste unul plimbe altul f*ute

  • Asta schimba partidele precum femeile. Sau invers.
    Asta dovedeste verticalitatea, valoarea si consecventa politicianului roman.
    Javra pana la capat.
    Nimic personal cu acest nefericit. Monstrul este devalorizarea si lipsa de valori morale ce ne conduc. Mi-e groaza de noua generatie. In ce mediu se formeaza.
    Doamne , cata suferinta ne vei da , sa ne trezesti ?!?!

  • cum sa alegem un gabor (tigan vorbitor de limba maghiara)?. Strabunicul lui era tigan din secuime. A venit in Deva si cara fier vechi la centrul de colectare cu o martoaga. S-a inhaitat cu inca doi de ai lui si intre cele doua razboaie tiparea bani falsi si se mai ocupa si cu trafic de aur de la Sacaramb. I-a mers bine garoiului si s-a casatorit cu una din Ciangai mai pacalita. Acum se da ca-i ungur dupa mama.Tenul il tradeaza. Varul lui (tot Margica il cheama) e betivul Devei. Cerseste bautura prin baruri. Jalnica familie. Bedrica Margica s-a ocupat doar de divorturi si falimente (vezi Simako).

  • Petre Marginean este Martor a lui Iehova ,si patron la Antena 1 Deva unde sotia sa Gabriela este director, nu votam un Iehovist
    Ba,cantindat de 9 %!Da tu,Marginene,care ti-ai lasat prima sotie,ai lasat angajatii Simako pe drumuri dupa ce ai falimentat-o( propria ta firma ,adica). Vrei sa ajumgi la primarie sa ti se mai faca inca o casa de vacanta la Lunca Cernii, dar mai mare, ca sa poata fi folosita de iehovisti ( casa de adunare pentru iehovisti). Casa va fi ridicata de firma care va face incinta 1 a cetatii Deva. Acest gabor (tigan ungur) nu a crescut niciun copil. Este inimaginabil de arogant si cand cineva doreste sa deschida o afacere, face ca toti dracii.

  • omul securistului Voiculescu sa il votam?
    ce ai facut tu cu adevarat in viata ta?falimente si divorturi!
    un om duplicitar ,se simte si dupa palmele vesnic ude!

  • Petre Marginean a falimentat 4 firme cea mai cunoscuta a fost firma Simako ,a ajuns sef la o fundatie Salvital unde are 120 milioane salariul lunar ,un ONG care fura practic din banii SMURD,banii publici sunt trecuti prin Salvital de unde sunt dijmuit de Marginan in interes propiu, de unde credeti ca a avut el bani care a dato afara din apartament chiar pe mama lui sa cumpere televiziunea localala Antena 1 Deva. Nu votam un gabor iehovist

  • ma Marginene ai copii sau nu? Nu am auzit sa fi spus ceva in acest sens. Eu nu votez cu unul care nu a fost tata.

  • Acest bedrică mărgică a început să meargă cu cerșitul de voturi pe la toți pocăiții din Deva. El le are cu Martorii lui Iehova. Acest țigan ungur (gabor) a lăsat un miros în primăria Deva, de cei de acolo au aerist 5 zile. Și…. tot degeaba.

  • am pariat o suma frumusica pe Petru Marginean (zis si gaborul) ca v-a iesi pe locul 3. Sper ca nu am pariat pe un cal mort. Mai Bedrică, sa nu ma dezamagesti si in loc de bronz sa iei mentiune.

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

3 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

3 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

3 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

3 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

3 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

3 ore ago