Sorina Popa

Mariana Câmpeanu (foto) a obţinut, la alegerile parţiale de duminică, 5 decembrie, din Colegiul electoral nr. 3 Haţeg, 8.738 de voturi, din totalul de 25.069 voturi valabil exprimate, pe locul doi situându-se reprezentantul PDL, Daniel Răducanu, care a adunat 7.339 voturi. A urmat apoi candidata PSD+PC, Liliana Ţolaş, cu 5.218 voturi, şi independentul Nicolae Timiş, care a obţinut 2.683 din voturile valabil exprimate. Ceilalţi patru candidaţi au obţinut fiecare mai puţin de 500 de voturi, Fulop Bela (UDMR), 438, Remus Cernea (independent), 269, Mircea Părăian (PNG-CD), 197 şi Iosif Danci (PNŢCD), 187 de voturi.

„PNL nu este un partid secundar”

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a salutat, ieri, victoria Marianei Câmpeanu la Hunedoara, unde liberala a câştigat un mandat de deputat. „Este o victorie foarte importantă, una de moral, care arată câteva lucruri: întâi şi întâi că, pentru partidul de guvernământ, PDL, nu mai merge doar cu bani daţi la alegeri. În al doilea rând, că un partid puternic, bine organizat şi cu un candidat bun, cum a fost cazul PNL, poate să câştige. Poate că acest rezultat, care este mai grăitor decât orice sondaj, îi convinge definitiv pe mulţi să înceteze a mai gândi PNL ca pe un partid secundar. PNL este un partid care se bate şi care a dovedit că poate câştiga locul întâi în confruntarea politică din România. O felicit pe Mariana Câmpeanu“, a declarat Crin Antonescu.

Soft care împiedică votul multiplu

Dintre cei 53.222 alegători cu drept de vot înscrişi pe listele electorale pentru Colegiul nr. 3 Hunedoara, s-au prezentat la urne 25.763, iar alţi 569 au votat pe liste speciale. Un număr de 126 de hunedoreni au votat în urna mobilă, iar 613 voturi au fost nule, în timp ce 71 dintre buletinele de vot au fost introduse în urne fără să fie ştampilate. Alegerile din Colegiul nr. 3 Haţeg pentru Camera Deputaţilor în judeţul Hunedoara au fost supravegheate de o echipă a Serviciului de Transmisiuni Speciale, coordonată de către şeful acestuia, generalul Marcel Opriş, fiind folosit, în premieră, în altă parte decât în Capitală, un soft care să împiedice votul multiplu.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Nu stiu cit e "victorie de moral", dar oricum este o lectie buna de "MORALA" pentru alegatorii PNL, in sensul de ce isi doresc si ce au primit!
    In schimb este o "gura buna de oxigen" si penelistii dimboviteni care se dau mari cu acesta victorie!
    Dar ca sa fiu putin cinic, nu au reusit deocamdata decit sa pastreze locul "raposatului"- Dumnezeu sa-l ierte!

  • timis a ramas un primar fara sustinere politica asa ca pe cand un candidat de moral liberal si la primaria hateg?

  • Cum a votat Mariana Campeanu daca nu are buletin din colegiul 3? Oare este FRAUDA? Doar cei cu buletin din colegiu puteau vota. Pocaitii care au spus ca il sustin pe Raducanu sunt niste mincinosi pacatosi. Nici sa nu aud de pocaiti in inviata mea. Iar Tolas isi facea probleme ca ne vom pocai. Iata ca am scapat tot colegiul dar nici ea nu a gasit cei 3000 de purcei. Trebiua sa-i caute in psd si ii gasea sigur.

  • biti faci parte din categoria spalat pe creier cu solutie portocalie.

    Candidatul are dreptul sa voteze in colegiul unde candideaza, la orice sectie de votare. Asa este legea.

    Mai bine intreaba de cei 3000 de porci, de lemne de ulei, zahar, orez etc mita electorala data de PD in colegiu, si tot degeaba.
    Un partid care isi ascunde identitatea, culoarea, sigla incercand sa insele alegatorii este zero. ZERO.

  • Pentru Gelu Romanul de Boita
    Merci dom' primare, data viitoare da-mi 500 si poate te votez ca pentru 100 nu a meritat (serios)

  • Era culmea ca dupa PRESTANTA lui Boc , ce a facut Ardealu' de rusine, sa mai alegem alt boc verde sa faca de rahat Tara Hategului.
    Cat despre marele soft, ATENTIE :
    STS-ul a verificat cum se vor putea fura voturi in 2012.
    La verificarea cartii mele de identitate am fost gasit votat desi eu nu votasem. Deci dom' generalisim, dupa ce-mi taiarati pensia de ce ma mintiti in fata cu programul vost de kko.
    Ar trebui sa te schimbe Base sau Oprea ca nu ai indeplinit misiunea, nu aceea de a verifica un soft de furat, ci de ascoate candidatu. Dar de fapt ai indeplinit pct 1 , si ai ratat pct 2.
    Dar pana in 2012 poate vom verifica N.O.I. si softul asta

  • Tolas o jegoasa ce si-a demonstrat competenta/INCOMPETENTA! fugi acasa si lasa femeile psd s-a renasca!TARANCA BORATA MARS ACASA

  • Hm, ma surprinde si ma mahneste felul unora de a comenta, limbajul folosit. Dar ma rog, libertatea de exprimare...
    Sa vorbim si serios. Cand a aparut d-na M. Campeanu ca ministru al muncii am fost cam nedumerit si chiar nemultumit. Nu-i cunosteam competenta dar mi s-a parut cam stearsa. Pe parcurs, si in guvern dar apoi si in opozitie, mie personal mi-a facut o impresie din ce in ce mai buna. Profesionalism si un limbaj adecvat. Felicitari!

  • Ba!!! Atentie !!!!!!!!!!! . Am fost la vot. Am dovada pe buletin!!!!! Luni am asteptat purcelul. Nici azi nu a ajuns....???? Doar la Fane a ajuns pe strada noastra. Da el are carnet portocaliu. Nu fiti gainari. Daca nici maine nu apare nu mai pupati voi votul.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

13 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

13 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

13 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

13 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

13 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

13 ore ago