Categories: Actualitate

O nouă zonă de agrement în Deva

Sorina Popa

Mircia Muntean, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, a organizat, ieri, probabil ultima sa conferinţă de presă, din postura de edil şef al Devei. Asta, deoarece Mircia Muntean a vrut să anunţe mai multe investiţii care vor fi demarate în reşedinţa de judeţ.

Parc pentru picnic
Astfel, el a declarat că o nouă zonă de agrement va prinde viaţă în cartierul Bejan din municipiul Deva, în prelungirea parcului existent în acel loc.
„Vorbim de o investiţie în valoare de 4,5 milioane de lei, care se va întinde pe o suprafaţă de 5.500 de metri pătraţi. Această zonă va fi dotată cu un spaţiu pentru picnic şi locuri de joacă pentru copii. Investiţia va fi realizată din fonduri de la bugetul local şi licitaţia va fi organizată în cel mai scurt timp, astfel ca la vară, construcţia să fie finalizată. Copiii de toate vârstele vor avea aici locuri de joacă, acces la Internet, terenuri de baschet, mese de ping-pong”, a declarat Mircia Muntean, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean.
Tot ieri, acesta a avut discuţii cu reprezentanţii unui grup de investiţii, care au venit în judeţ, pentru a analiza oportunităţile de dezvoltare. „Am analizat împreună cu reprezentanţii grupului de investiţii, posibilităţile de dezvoltare a judeţului nostru. În primul rând, am discutat despre tratarea haldelor de steril, pentru că în judeţ, există mai multe asemenea halde. Apoi, investitorii respectivi au declarat, la Deva, că vor să demareze un proiect pilot, care să cuprindă şi judeţul Hunedoara, privind monitorizarea circulaţiei maşinilor cu o capacitate de peste 3,5 tone. „De asemenea, aceşti investitori vor să realizeze un sistem de centralizare a plăţilor la utilităţi”, a adăugat Mircia Muntean.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Un lucru Frumos, pentru un Oras Minunat,
    Gandit si proiectat de oameni Adevarati
    BRAVO MIRCIA MUNTEAN !!!
    Pe zi ce trece ne uimesti cu lucrurile frumoase care le faci pentru Orasul Nostru,
    Meriti sa ne conduci si la Consiliul Judetean

    Mult Noroc in continuare si Dumnezeu sa te ajute

  • Pazea!!! Au inceput limbutele calde si catifelate sa roiasca pe monitor! Draga ionica, pariez ca te rasfeti cu hartie igienica Zewa... Doamne ajuta ca nu mai apuca Mircia sa dea si tunul asta!

  • voi cei care scrieti urat despre MIRCIA MUNTEAN sa va fie rusine.
    el va castiga consiliulul judetean.

  • Mai, Ionica tata, se vede treaba ca tu n-ai iesit deloc din minunatul oras minunat, care este. Asa ca ai sa mori fericit, intr-un oras minunat, cladit de oameni la fel de minunati, adica niste toparlani, care degeaba calatoresc prin alte zari, ca nu se prinde nimic de ei !

Recent Posts

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

2 zile ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

2 zile ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

2 zile ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

2 zile ago