O noapte în arest l-a calmat

S-a îmbătat bine şi s-a pus pe făcut scan­dal ţinta sa fiind soţia. Poliţiştii chemaţi în ajutor de femeie l-au calmat şi apoi l-au scos din locuinţă. După plecarea lor, la câ­teva ore distanţă, individul s-a reîntors acasă pus iarăşi pe scandal, aşa că a ajuns după gratii.
„Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Haţeg au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 45 de ani, din comuna Râu de Mori, că soţul ei face scandal în familie. La faţa locului, în cel mai scurt timp s-au deplasat poliţiştii, care au aplanat conflictul şi au stabilit că băr­batul, în vârstă de 51 de ani, aflat în stare vădită de ebrietate, i-a ameninţat pe membrii familiei. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ame­ninţare şi au emis ordin de protecţie pro­vizoriu, faţă de bărbat”, a informat IPJ Hune­doara.
Câteva ore mai târziu aceeaşi femeie a cerut iarăşi ajutorul poliţiştilor după ce s-a trezit cu agresorul la uşă. Individul a început să bată în uşă şi să o ameninţe atât pe ea cât şi pe fiul lor. De această dată, poliţiştii l-au încătuşat şi dus în arest pentru 24 de ore.
(M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.