Categories: Sport

O favorită eliminată din prima zi la „Cupa Big Fm”

Ciprian Marinuţ

Echipa Liceului „Traian” a furnizat prima surpriză a ediţiei a 5-a a „Cupei Big Fm”, eliminând, ieri, din sferturile de finală, după o victorie cu 3-1 (1-1), formaţia CT Energetic, una dintre favorite. În meciul de deschidere al celei mai populare competiţii de fotbal a liceenilor din Deva, formaţia de la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” şi-a confirmat statutul de favorită şi a dispus cu 2-0 de echipa Liceului „Sigismund Toduţă” Deva, învingătoarea din primul meci de baraj.

Plus de emoţii şi pasiune
După un 10-0 promiţător în meciul de baraj cu cei de la Colegiul Tehnic „Ion Mincu”, formaţia Liceului „Sigismund Toduţă” a dat de greu în faţa formaţiei de la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil”. După un joc echilibrat, dar controlat de elevii de la „tehnologic” pregătiţi de Alin Petraş, trupa de la „Grigore Moisil” s-a impus cu 2-0, prin golurile marcate de Abuşan (10) şi Cernat (13). „Noi avem o echipă nouă comparativ cu ediţiile precedente, doar doi jucători fiind în clasa a 12-a, însă băieţii au fost mai inspiraţi decât adversarii şi s-au calificat mai departe pe merit”, a spus Alin Petraş.
În meciul al doilea al zilei, formaţia de la Liceul Traian a trecut de CT „Energetic” „Dragomir Hurmuzescu”, finalista ediţiei precedente, cu scorul de 3-1 şi a furnizat prima surpriză a competiţiei. Mustaţă a marcat primul pentru Traian (min.17), apoi Moisă a egalat (min. 23) pentru Energetic, dar Alin Muntean (de la CNS Cetate Deva, Liga a IV-a) a marcat două goluri pentru victoria celor de la Traian, în minutele 34 şi 38. „S-a jucat cu emoţie şi pasiune, dar şi foarte tacticizat. Avem o generaţie bună şi am reuşit să ne surprindem adversarii”, a spus Titi Scorpie, profesorul coordonator al echipei de la Liceul Traian.

Ultimele dueluri pentru semifinale
În ultimele două partide din sferturile de finală, azi, 25 februarie, echipa Liceului Pedagogic, învingătoarea celui de-al doilea joc de baraj, se va duela cu campionii en-titre de la Colegiul Naţional Sportiv „Cetate”, de la  ora 15.00. În al doilea meci al zilei de astăzi, echipa Colegiului Naţional „Decebal” va juca împotriva celor de la Colegiul Tehnic „Transilvania” (ora 16.00). Câştigătoarele meciurilor din sferturile de finală vor juca în semifinale, iar apoi, învingătoarele din penultimul act se vor înfrunta, joi, 27 februarie, cu începere de la ora 20:00, în ultimul act al competiţiei. În deschidere de la ora 19:00 se va disputa finala mică, care va stabili ocupanta locului trei.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago