Categories: Actualitate

Nu a scăpat de sechestrul asigurător

Fostul secretar general al municipiului Deva, Laura Sârbu, nu a putut scăpa, deocamdată, de sechestrul asigurător, după ce judecătorii de la Tribunalul Hunedoara i-au respins cererea.

Iată soluția pe scurt de ieri:
„În baza art. 250 C.proc.pen. rap. la art. 2502 C.pr.pen. respinge cererea formulată de inculpata Sârbu Laura, având ca obiect restrângerea măsurii sechestrului asigu­ră­tor instituit prin ordonanţa procurorului din data de 05.04.2021, aşa cum a fost mo­dificată ordonanţa procurorului din data de 20.04.2020, ambele date în dosarul nr. 89/P/2020 al Direcţiei Naţionale Antico­rupție – Serviciul Teritorial Alba Iulia, asupra sumei de 21.300 euro. Obligă pe inculpata Sârbu Laura la plata sumei de 50 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pro­nun­ţată în şedinţă publică azi, 04.04.2022”.
Reamintim că Laura Sârbu, dar și soțul și cumnatul acesteia au fost trimiși în judecată anul trecut, fiind acuzați de acte de corupție. După ce au fost arestați preventiv, cei trei sunt acum liberi, dar sub control ju­diciar. (A.N.)

Mesagerul Hunedorean