Categories: Actualitate

Condamnat pentru sechestrarea unei prostituate

Fata a sărit din mașina aflată în mers pentru a scăpa de agresor, un tânăr de 26 de ani. Anchetatorii spun că indi­vidul a întreținut raporturi sexuale cu o tânără în vârstă de 28 de ani, a trans­portat-o, contrar voinței aces­teia, din localitatea Sântuhalm în municipiul Deva. Tânăra a fost nevoită să sară din auto­turism, în momentul în care aces­ta a încetinit viteza de deplasare. Îna­inte de a sări din mașină, bărbatul i-a smuls femeii poșeta și i-a furat 150 de lei.

I-a promis 80 de lei
Elisei P. a fost trimis în judecată pentru lipsire de libertate în mod ilegal, furt calificat și lovirea sau alte violențe. ”Inculpatul a ajuns în localitatea Sântuhalm, unde în mod obișnuit la acea oră se află diverse persoane de sex feminin care practică prostituția. El s-a interesat de tarifele practicate și, întrucât i-a plăcut mai mult fizionomia persoanei vătămate, a hotărât să se deplaseze cu aceasta în zona virană din apropiere, în vederea întreținerii unui act sexual contra sumei de 80 lei. Per­soana vătămată a urcat în autoturismul de teren, pe locul din partea dreaptă, în față, mergând împreună cu inculpatul până la terenurile ce mărginesc tron­sonul de cale ferată. În zona respectivă, inculpatul a oprit autovehiculul iar persoana vătămată i-a solicitat suma de 80 lei, asupra căreia conveniseră să fie plătită în schimbul întreținerii unui raport sexual”, se arată în dosar.

Supărat pentru că n-a reușit să ”marcheze”
Conform anchetei, după o perioadă de aproximativ 20 minute, în care cei doi au încercat să întrețină un raport sexual, din cauza incapacității incul­pa­tului, au hotărât să pună capăt activi­tă­ților de natură sexuală. ”Inculpatul a so­licitat restituirea sumei înmânate per­soanei vătămate, însă (n.r.-prostituata) a refuzat să înapoieze banii clientului său motivat de faptul că prestase ser­viciile care i-au fost solicitate iar ne­fi­na­lizarea actului sexual nu îi este im­pu­tabilă. Tânărul s-a apărat și a susținut că a ur­mă­rit doar să-și recupereze su­ma de 150 lei. Potrivit soluției publicate de CSM (https://rejust.ro/juris/g89g856g2), tânărul a fost condamnat la 1 an și trei luni închisoare pentru lipsire de liber­tate în mod ilegal. Aceeași pedeapsă a primit-o și pentru de furt calificat, condamnarea finală fiind de 1 şi 8 luni închisoare cu suspendare. Sentința Judecătoriei Deva nu este definitivă. (M. Gânju).

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

13 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

13 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

13 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

13 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

13 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

13 ore ago