Categories: ActualitateFlash

Noul subprefect, gafe după gafe la instalarea pe post

Sorina Popa

Noul subprefect al judeţului, Vasilică Potecă (foto), a fost, ieri, instalat în funcţie, la eveniment fiind prezent şi ministrul delegat al Administraţiei, Victor Paul Dobre. Primari, directori de deconcentrate, consilieri locali şi judeţeni, dar şi salariaţi ai prefecturii au participat la instalarea lui Potecă.

Colectiv minunat, dar trebuie reorganizat
Din păcate pentru el, proaspătul subprefect a făcut o serie de gafe, atât în cuvântul său la învestitură, cât şi în declaraţiile făcute presei după instalarea sa. Gafe care nu doar că au adus zâmbete pe feţele celor prezenţi la ceremonie, dar au dovedit că noul subprefect încurcă mapele prefecturii cu ştampila primăriei. Astfel, Vasilică Potecă a declarat în discursul său de la instalare: ”Colectivul din prefectură este unul minunat, dar au rămas probleme încă nerezolvate. Printre acestea, se numără problema cu Primăria Deva şi cea a regionalizării” (?!). Chiar nu ştim ce putea să facă prefectura în ceea ce priveşte regionalizarea, deoarece deciziile de acest gen se iau la nivelul guvernului, iar în ceea ce priveşte problema Primăriei Deva, toată lumea a înţeles că Vasilică Potecă a primit ordin de la şeful lui de partid, Mircea Moloţ, să bage beţe-n roate activităţii de la această instituţie.

Pentru Potecă, deputatul este funcţionar public
În continuare, Vasilică Potecă a mai făcut alte declaraţii, cel puţin şocante, dacă ne gândim la funcţia pe care a fost numit.”Eu m-am mutat doar 50 de metri, cu biroul, în aceeaşi clădire, pentru că am lucrat până acum la Consiliul Judeţean, fiind director executiv. Aşa că, nu e mare diferenţă între a semna mapele la Consiliul Judeţean şi activitatea de la prefectură. Primul lucru pe care îl voi face la prefectură va fi să reorganizez instituţia” (!?), a declarat noul subprefect. Tot el a mai afirmat, la învestirea în funcţie, că „o carieră de funcţionar public începe de la deputat, la director de deconcentrate”(!?). Pe lîngă faptul că din exprimarea sa nu s-a prea înţeles ce vrea să zică, noul subprefect a arătat că nu cunoaşte diferenţa dintre un demnitar şi un funcţionar public.
Până la numirea sa în această funcţie, Vasilică Potecă a fost membru al PNL. Propunerea pentru postul de prefect al judeţului este Sorin Vasilescu (PSD), el urmând să fie învestit pe post peste două-trei săptămâni, deoarece în prezent, nu este funcţionar public.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Penal Poteca cu evaziunile lui fiscale din imbutelierea de alcool la Brad -Botau, penal stapanul sau guzganul galben-sagetat m.i.molot,sau
    Panturu cum il alinta coloneii cu ochi albastri.

  • Vai, Poteca ce ai ajuns!
    Te-a sedat MOLOT impotriva lui MIRCIA. Chiar daca te-ai mutat din Consiliul Judetean la Prefectura tu esti reprezentantul Guvernului si nu al ,, PITICULUI,,

  • E trarziu si am zis sa scriu si eu cate ceva dupa ce am invatat cum mi-a zis 'sefu' meu (ala betiv) ca mai am putin pana la sesiunea din iunie si inainte sa merg la munca sa castig si eu un ban muncit. De fapt tot eu munceam si pentru 'sefu' si inainte, mergeam la examene pentru el, ii faceam cumparaturile, ii citeam ziarele, chiar stateam in biroul lui si ii tineam audientele. Chiar ma gandesc ca cheltuie banii fara rost ca nu o sa ia nici macar 3% la alegeri, mai bine si-ar platii din datoriile.
    Gata!!!!!!!! Peste 4 ani o sa candidez eu la primarie sub sloganul : "VIN, BERE, VODKA SI MICI LA PRIMARIE". Parca is mai darnic. Va las ca ma duc sa mai lipesc niste afise si cu Mircia si Grigor Ioan. Pa!!!!!!1

  • Sper ca banii donati de Vasile Poteca pentru campania din 2008 nu erau falsi ,cum sunt cei pe care recent Mircea Ioan Molot ia adus din Transnistria,poate nu ati aflat ca Mircea Ioan Molot vrea sa cumpere voturile cu bani falsi.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

12 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

12 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

12 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

12 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

12 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

12 ore ago