Instalarea oficială a subprefectului Gabriel Samoilescu

Volodia Macovei

Ieri, în sala de şedinţă a Consiliului Judeţean Hunedoara, a avut loc un moment festiv dedicat instalării oficiale în funcţie a noului subprefect de Hunedoara, medicul Gabriel Samoilescu.
La evenimentul care a cuprins inclusiv depunerea jurământului au participat prefectul Sorin Vasilescu, vicepreşedintele CJ Hunedoara Ioan Rus, deputaţii PSD Laurenţiu Nistor şi Natalia Intotero, şefi de societăţi comerciale şi instituţii, lideri PSD, primari, viceprimari şi consilieri locali social-democraţi.
A fost prezent inclusiv fostul subprefect, Vasilică Potecă, cel care a ocupat această funcţie în ultimii doi ani, susţinut fiind de PNL.
În discursul său, fostul subprefect Vasilică Potecă a reuşit să stârnească ilaritate, ceea ce nu este surprinzător, dacă ne amintim că, la instalarea sa în funcţie făcea următoarea declaraţie: „Eu m-am mutat doar 50 de metri, cu biroul, în aceeaşi clădire, pentru că am lucrat până acum la Consiliul Judeţean, fiind director executiv. Aşa că nu e mare diferenţă între a semna mapele la Consiliul Judeţean şi activitatea de la prefectură. Primul lucru pe care îl voi face la prefectură va fi să reorganizez instituţia”. Nu mai e nevoie de comentarii.
Noul subprefect a declarat că este pregătit să îşi facă treaba cât mai bine în Prefectura hunedoreană şi că este convins că va face echipă bună cu prefectul Sorin Vasilescu.
Doctorul Gabriel Samoilescu a mai fost în conducerea Prefecturii Hunedoara în anul 2009, pentru o perioadă scurtă de timp, chiar în funcţia de prefect al judeţului.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Habarnisti cu tichie de margaritar
    Functii bine platite pentru politrucii pe care-i ducem in spinare, si Doamne multi mai sunt !
    Se schimba periodic aceeasi oameni, partidele au posturile blocate. Sunt incremenite in neputinta de a-si recunoaste impotenta recrutarii de competente.
    Intr-o tara fara valori, mediocritatile au iesit mereu deasupra si au format o patura.
    Nu am nimic cu dl Vasilescu si cu PSD, multa lamaie trebuind in apropierea tuturor partidelor.

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago