Noul şef al tinerilor liberali din judeţ

Tinerii liberali din judeţ şi-au ales conducerea. Astfel, Ovidiu Boldor (foto) este noul şef al Tineretului Liberal din judeţul Hunedoara.

„Rezultatul electoral va fi unul bun”
„În data de 3 februarie 2022 am fost numit de către Biroul Politic Naţional al TNL, preşedinte interimar al filialei de tineret Hunedoara şi din acel moment până astăzi, dezideratul meu a fost să reuşim să constituim sau să reactivăm cât mai multe organizaţii locale de tineret.
Astăzi îmi dau seama că am reuşit să îndeplinim acest obiectiv şi, dacă la început am fost o mână de oameni, eve­nimentul organizat astăzi, ne-a dovedit că suntem mulţi, uniţi şi puternici.În lunile acestea, mi-am dat seama că există mai multe tipuri de persoane, dar astăzi o să mă opresc asupra a două cate­gorii: categoria celor care preferă să stea în spatele unor ecrane sau taste şi care îşi doresc o schimbare sau o îmbunătăţire, dar nu fac ceva pentru asta şi categoria celor care doresc să fie parte a schimbării. În cea din urmă categorie ne aflăm noi, tinerii liberali care am fost astăzi la acest eveniment. Noi suntem generaţia altfel, cei care ne dorim să fim parte activă a schimbării sau a îmbunătăţirii lucrurilor.
Timpul trece, iar anul 2024 se apropie. Vorbim despre anul în care vom avea de dus cele mai grele bătălii electorale, având în vedere că o dată la 20 de ani se întâmplă ca toate alegerile să fie în acelaşi an.
Dacă noi suntem pregătiţi, dacă noi suntem uniţi şi implicaţi, rezultatul nostru electoral va fi unul foarte bun. Tinerii trebuie să fie implicaţi în acti­vi­tate şi de aceea, unul dintre obiectivele noastre este ca în anul 2024, cât mai mulţi tineri să se regăsească pe listele electorale pentru Alegerile Locale, cu scopul de a experimenta ce înseamnă administraţia publică locală, urmărind ca, prin ideile noastre, să încercăm să schimbăm mentalităţi”, a spus noul preşedinte al organizaţiei judeţene Hunedoara a Tineretului Liberal. (A.Năstase)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago