Categories: EvenimentFlash

Nou dosar penal pe numele lui Ovidiu Pleşcan

Judecat alături de alţi doi suspecţi într-un dosar în care este acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de minori şi proxenetism în formă continuată, Daniel Ovidiu Pleşcan (foto) s-a ales cu o nouă acuzaţie. Acesta are un nou dosar pentru conducere fără permis.
Tânărul a avut permisul de conducere suspendat de către poliţişti, însă acest lucru nu l-a împiedicat să urce la volan. A fost prins de Poliţia Rutieră Petroşani şi i s-a făcut dosar penal, iar după finalizarea cercetării a fost sesizată instanţa de judecată, respectiv Judecătoria Petroşani. Practic, dosarul a fost instrumentat de Parchetul Petroşani, însă în această vară a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. Aceştia au decis trimiterea în judecată şi dosarul a fost înregistrat la instanţa din Petroşani în data de 20 noiembrie a.c.
Acum urmează ca magistraţii să analizeze probele procurorilor şi să decidă dacă Daniel Ovidiu Pleşcan va fi judecat. Pe de altă parte, Pleşcan alături de Silviu Mihăiţă Praţa şi Mihaela Ciociu vor afla mâine, joi, dacă se fac vinovaţi de acuzaţiile aduse de către DIICOT, în dosarul de prostituţie judecat de Tribunalul Hunedoara. Magistraţii au amânat pronunţarea sentinţei pentru data de 26 noiembrie 2015. Cei trei au fost ridicaţi de ofiţerii BCCO Alba şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Hunedoara, în urmă cu aproape un an de zile. Anchetatorii au susţinut că, în perioada iulie – decembrie 2014, membrii grupării ar fi recrutat cinci tinere, dintre care două minore, pe care le-ar fi determinat să practice prostituţia, în mai multe locuri de cazare de pe Valea Jiului. O parte din banii obţinuţi din activitatea de prostituţie ar fi fost însuşiţi de membrii grupării. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Baaaaaaa, ce mai face mata??? Mai scrie comentarii la ziar in care se lauda singura, inteligenta dreacului???? Faaaa Dorino, vezi de bou pe care l-ai scapat din putza ca o sa fie vai de courul lui la facultatea de smecheri tristi unde o sa se instruiasca. Tu n-ai fost in stare sa dai societatii un om corect si vrei sa ne fericesti pe noi cu prestatia ta publica (limbica!), lambada dreacului ce esti. Firar uneperesturile tale ale dreacului sa-ti fie de tuta rupta flenduri.

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean
Tags: featured

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

8 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

8 ore ago