Categories: ActualitateFlash

Noii agenţi de poliţie şi-au intrat în pâine

Cristina Ghenea

Structurile de ordine şi siguranţă publică ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Hunedoara au fost „întărite” prin forţe noi, după ce 21 de absolvenţi ai şcolilor de agenţi de la Câmpina şi Cluj-Napoca au devenit, în cadrul acestora, poliţişti „cu drepturi depline”.
Tinerii poliţişti au fost repartizaţi în judeţul nostru după ce au absolvit Şcolile de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina şi „Septimiu Mureşanu” din Cluj-Napoca. După cei doi ani de pregătire teoretică şi practică, tinerii agenţi de poliţie s-au alăturat poliţiştilor mai experimentaţi din cadrul subunităţilor de poliţie din judeţul Hunedoara, sub îndrumarea cărora vor acţiona în perioada următoare în activitatea de aplicare a legii.
Aflat la conducerea Inspectoratului, comisarul şef de poliţie Liviu Dumitru, a precizat că IPJ Hunedoara are nevoie de poliţişti bine pregătiţi şi disciplinaţi, astfel că le-a cerut noilor colegi, fermitate în aplicarea legii şi solicitudine faţă de nevoia de ordine şi siguranţă a comunităţii.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Hada Primar .trebuie continuitate... trebuie ca partidele sa nu mai fie in spatele primarilor.

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

20 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

20 de ore ago