Actualitate

„Noaptea Bibliotecilor”, o nouă ediție de succes

Cei de la Biblioteca Județeană s-au pre­gătit așa cum se cuvine pentru o nouă edi­ție a evenimentului „Noaptea Bibliote­cilor”. Și totul a ieșit ca la carte. Intrarea a fost liberă, iar cei mici s-au bucurat alături de cei mari de o noapte de pomină.

Organizare impecabilă
„Noaptea Bibliotecilor, ediția 2023, un eveniment reușit din toate punctele de vedere. Programul pregătit pentru acest an, vremea excelentă și publicul numeros au fost principalele puncte forte ale acestui eveniment cultural organizat de câțiva ani încoace de Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva și Consiliul Județean Hunedoara.
Noaptea Bibliotecilor este dedicată, în primul rând, prietenilor fideli ai bibliotecii, cititorilor de toate vârstele care vin cu drag să împrumute cărți sau participă la acti­vi­tă­țile, nu puține, pe care biblioteca județeană le organizează pe parcursul anului.
Am petrecut momente agreabile alături de publicul numeros venit să o asculte pe artista Delia, dar și să asiste la teatrul pentru copii oferit de actorii Teatrului Dramatic „Ion D. Sîrbu” din Petroșani, să se bucure la locul de joacă, ori să ia parte la activitățile derulate în spațiile interioare ale bibliotecii.
Felicit echipa Bibliotecii Județene „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, condusă de ma­nagerul Sebastian Bara, pentru organi­zarea impecabilă a acestui eveniment, dar și pentru toată munca depusă în decursul acestui an. Îi asigur pe reprezentanții bi­bliotecii Județene, dar și pe prietenii lor fi­deli de tot sprijinul meu și al echipei aflate la conducerea Consiliului Județean Hunedoara”, a declarat Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara. (A.N.)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

13 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

„PCR”-ul (pile, relații, cunoștințe) merge și la privat, nu doar la insti­tuțiile de bugetari. Do­vada…

22 de ore ago

Bulina albă

Marcel Dobrică, antrenor emerit din Petrila Pentru că elevii săi au obținut titlul de vicecampioni…

22 de ore ago

Bulina neagră

Costel Cîrcel, recidivist din Petroșani Pentru că este un pericol social după cum au decis…

22 de ore ago

Primarii-fotbaliști din țară, vicecampioni europeni. Primarul din Crișcior, singurul edil din județ participant la Campionatul european

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale,…

22 de ore ago

Tupeu de hoț! A jefuit o locuință în timp ce proprietarul dormea

Autorul infracțiunii era prieten cu copiii păgubitului și știa că are în casă bunuri care…

22 de ore ago