Categories: ActualitateUltima Ora

Ninsori, polei și intensificări ale vântului, de sâmbătă seara până luni noaptea

Meteorologii au emis, astăzi, sâmbătă, o informare de ninsori, polei şi intensificări ale vântului, valabilă în întreaga ţară din această seară până luni noapte, la ora 02,00. 

Potrivit Administraţiei Naţională de Meteorologie, în intervalul 3 ianuarie, ora 22,00 – 5 ianuarie, ora 02,00, va ninge, în general slab, pe arii extinse în Maramureş, Crişana, Transilvania şi Moldova şi local în Banat.

În regiunile sudice, la început, vor fi precipitaţii mixte, ce vor favoriza depunerile de polei, apoi va ninge pe arii restrânse, mai ales în Dobrogea şi estul Munteniei. Vântul se va intensifica temporar în toată ţara, cu viteze ce vor depăşi local 50 km/h, în special în sud-vest şi centru.
În zona de munte, ninsorile, izolat mai însemnate cantitativ, vor fi temporar viscolite, iar rafalele de vânt vor avea peste 70-80 km/h.
ANM precizează că, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, prognoza va fi actualizată.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Daca lucrezi, esti somer, pensionar, student, vrei si ai nevoie sa iti schimbi situatia financiara, vrei un job serios unde sa muncesti dar sa si castigi, ai gasit locul potrivit. O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu. Castiguri de 300 de dolari lunar! Trebuiesc doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet.
    Cereti mai multe detalii la adresa de email: neala_2008@yahoo.com

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago