Categories: Sport

Neînvinşi pe terenul codaşelor

Cele două echipe hunedorene din Liga a III-a de fotbal au obţinut patru puncte din şase posibile din meciurile cu ocupantele locurilor 13 şi 14 (din 15 echipe), susţinute în deplasare, la finalul săptămâni. Într-o formulă remaniată de antrenorul interimar Mircea Alic Jr., FC Hunedoara s-a impus, fără emoţii, scor 5-1, în faţa grupării Millenium Giarmata. La rândul său, CNS „Cetate” a încheiat la egalitate, scor 2-2, partida cu CSU II Craiova, http://www.mesagerulhunedorean.ro/wp-admin/post.php?post=97369&action=editdeşi oltenii au condus cu 2-0, şi a ajuns la al treilea meci consecutiv fără înfrângere.
Schimbări inspirate
Demiterea experimentatului tehnician Victor Roşca şi punerea la comandă, cel puţin ca interimar, a secundului Mircea Alic Jr. a pus punct şirului de trei eşecuri consecutive ale echipei FC Hunedoara. Cu mai multe schimbări în primul 11 faţă de formula utilizată de Victor Roşca, trupa de pe Cerna a fost vioara întâi a partidei din deplasare cu codaşa Millenium Giarmata. „Alb-albaştrii” au deschis scorul rapid, în minutul 11, prin Tecsi, care a fructificat centrarea lui Drăgoescu. Hunedorenii au continuat să atace, iar în minutul 18 Bozian a majorat diferenţa la 2-0. Soarta partidei s-a decis încă înainte de pauză, întrucât Daniel Creciunesc a urcat scorul la 3-0 pentru echipa sa, în ultimul minut al primei reprize. Având securizată victoria, gruparea „alb-albastră” a jucat relaxat în repriza secundă, dar chiar şi fără să forţeze, hunedorenii şi-au majorat avantajul. Tecsi a reuşit dubla în minutul 62, cu o execuţie spectaculoasă. La 4-0, interimarul Mircea Alic Jr. a dat şansa de a evolua şi altor jucători neutilizaţi de Victor Roşca, iar Darius Grigore a marcat golul de 5-1 în minutul 90, după ce cu două minute înainte gazdele marcaseră golul de onoare prin Molcuţ. FC Hunedoara a început partida de la Giarmata cu: Ciubotariu – C. Creciunesc, Maghici, Sandu Remus, Trăşcan – Bloj, Ionicescu, D. Creciunesc, Drăgoescu – Bozian, Tecsi. Au mai evoluat: Petresc, Grigore, Oprilescu, Crengăniş. FC Hunedoara a acumulat 15 puncte şi a urcat pe locul şase, fiind la şase puncte de lidera ASU Poli Timişoara, care are şi un meci mai puţin disputat.
De la 0-2, la 2-2
CNS Cetate Deva a suferit mai mult de o repriză în meciul cu CSU Craiova II, disputat la Işalniţa, fiind condusă cu 2-0, însă a prins curaj în ultimele 25 de minute şi a reuşit să obţină o remiză, scor 2-2. Oltenii au deschis scorul prin Jurj (min. 29) şi şi-au mărit avantajul în debutul reprizei secunde în urma golului semnat de Măzărache (49). La 0-2, când nu mai era nimic de apărat, devenii au jucat mai curajos şi au reuşit să evite înfrângerea prin dubla reuşită de Tudor Şaucă (min. 69 şi min. 84). CNS Cetate Deva rămâne astfel neînvinsă în urma celor două deplasări în Oltenia cu Minerul Motru şi CSU II Craiova şi a ajuns la trei meciuri consecutive fără înfrângere. Echipa din Deva va juca în etapa viitoare, acasă, cu Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic. (C. Marinuţ)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Zvonerii vorbesc prin târg că se fac lu­cruri extrem de grave pe la niște instituții.…

6 ore ago

Judeţul Hunedoara poate beneficia de fonduri în valoare de 510 milioane de euro prin Programul de Tranziţie Justă

Adriana Năstase Comisarul european pentru coeziune şi reforme, Elisa Fereirra, a fost prezentă ieri în…

6 ore ago

Bulina albă

Dragoș Iulian Coadă, elev la Colegiul Național „Decebal” din Deva Pentru că a fost premiat…

6 ore ago

Bulina neagră

Costin G., din municipiul Deva Pentru că a fost prins drogat la volanul mașinii sale…

6 ore ago

Septuagenarul care a agresat sexual mai multe minore, lăsat acasă

Procurorii obținuseră internarea for­țată a bătrânului într-un centru de spe­cialitate aflat sub pază, dat fiind…

6 ore ago

Prostituatele i-au furat banii

Un timișorean a fost lăsat fără toți banii, după ce a mers la pros­tituate. Totul…

6 ore ago