Sport

NATAŢIE. Avem înotători de valoare

Noul bazin de natație de la Otopeni a fost o bună gazdă pentru parti­ci­panții la întrecerile ediției din acest a competiției “Cupa României“. Printre cei prezenți s-au aflat și re­pre­zentanții Secției de natație de la CSS Hunedoara, pentru care ediția din acest an a fost o bună ocazie de a realiza o serie de noi perfor­manțe. Toți cei patru sportivi hunedoreni, Nandor Nagy, Ariana Florănescu, Zsofia Nagy și Ionuț Oancea, au obținut rezultate foarte bune.

În cinci finale
Tânărul Nandor Nagy, component al lotului național de natație juniori, po­sesor al unei bursei olimpice și care va reprezenta România la Cam­pio­natul European, a avut o evoluție remarcabilă reușind să cucerească opt medalii la cele 4 probe la care a înotat, realizând timpi extrem de valoroși. Este vorba de 1 medalie de aur, 3 medalii de argint la categoria Tineret, 4 medalii de argint la catego­ria Seniori și locul III în clasamentul general Individual la categoria Tine­ret. Ariana Florănescu a fost pre­zentă în cinci finale ale întrecerilor de la București, unde a obținut un loc VI și și s-a clasat de trei ori pe locul VIII la categoriile de juniori, iar Zsofia Nagy a participat la o finală la nivelul juniorilor.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Victooooorie!

Corvinul aduce Cupa României acasă, la Hunedoara. Gladiatorii lui Florin Maxim au fost fantastici. Peste…

9 ore ago

Dr. Gheorghe Firczak – „Avram Iancu. Caracterul european al revoluției române din 1848 – 1849” – o carte despre sinea noastră națională

Citeam odată, într-o prefață a unei cărți despre împăratul Napoleon Bonaparte (1804 - 1815), scrisă…

10 ore ago

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

17 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

17 ore ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

17 ore ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

17 ore ago