Categories: Actualitate

N-a mai avut putere să lupte cu boala

Maximilian Gânju

O femeie de 60 de ani, din municipiul Lupeni, s-a spânzurat ieri dimineaţă-miercuri, la un azil de bătrâni din localitate. Femeia suferea de cancer osos şi s-a plâns în mai multe rânduri că nu mai suportă durerile.
Angajaţii căminului de bătrâni care funcţionează pe lângă o biserică din municipiul Lupeni au făcut descoperirea după ce au mers dimineaţa la femeie să vadă cum se mai simte. Victoria M., de 60 de ani, suferea de cancer osos şi ajunsese din cauza bolii să cântărească doar 35 de kilograme. Se simţea din ce în ce mai rău şi chiar le spunea celorlalţi bătrâni adăpostiţi la cămin că nu mai suportă durerile. Miercuri dimineaţa a decis că nu mai are pentru ce lupta şi s-a spânzurat cu un şiret de cuierul din cameră.
Administratorul adăpostului a descoperit-o la controlul de dimineaţă şi a dat alarma, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru femeie. Poliţiştii din Lupeni spun că din primele cercetări nu sunt suspiciuni cu privire la producerea unei infracţiuni, dar au deschis un dosar penal. Bătrâna nu are pe nimeni în Lupeni şi cel mai probabil, va fi înmormântată de către biserica pe lângă care funcţionează azilul în care a trăit.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

13 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

o zi ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

o zi ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

o zi ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

o zi ago