Mult prea beat ca să mai ştie ce face

03 imagesLoredana Goangă

Prea inconştient de ce urmări ar putea avea acţiunile sale, un şofer de 36 de ani, din municipiul Brad, s-a urcat la volan, deşi abia se mai putea ţine pe picioare din cauza alcoolului.

I-a ieşit în faţă
Hunedoreanul conducea maşina pe un drum secundar din Brad, însă atunci când a vrut să intre pe strada Moţilor, acesta nu s-a mai obosit să se asigure, aşa că a ieşit direct în faţa altui autoturism, care circula regulamentar şi era condus de un bărbat de 66 de ani, din acelaşi municipiu. În urma coliziunii, şoferul inconştient a fost proiectat într-o altă maşină, de pe sensul opus de mers, care de asemenea circula regulamentar, şi era condusă de un hunedorean în vârstă de 39 de ani, din comuna Luncoiu de Jos.

S-a întocmit dosar penal
După ce oamenii legii au testat toţi şoferii cu aparatul etilotest, singurul găsit cu musca pe căciulă a fost chiar cel care a produs accidentul. În cazul acestuia, rezultatul fiind de 1,16 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Din fericire, numai doi pasageri aflaţi în cea de-a treia maşină s-au ales cu răni uşoare. În prezent, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, dar şi pentru vătămare corporală din culpă.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.