Monitorii de la ADI Deşeuri, zoriţi să iasă pe teren mai mult timp

Ieri, la Consiliul Judeţean Hunedoara a avut loc o şedinţă convocată de administratorul public Costel Avram. Întâlnirea cu cei de la ADI Deşeuri a avut ca scop îmbunătăţirea situaţiei de colectare a gunoaielor în judeţul nostru.

Administratorul public al judeţului a declarat că monitorii de la ADI Deşeuri trebuie să fie prezenţi mai mult timp pe teren, nu doar două zile pe săptămână. ”Am fi falşi dacă nu recunoaştem că sunt probleme cu colectarea gunoaielor în judeţ. Este clar că adevărul este undeva la mijloc şi în acest caz. Dar, monitorii, care sunt plătiţi să umble pe teren să vadă cum este colectat gunoiul, trebuie să fie mai mult timp pe teren, nu în birouri”, a declarat Costel Avram, administratorul public al judeţului Hunedoara.
Corina Ioaneş, şef Compartiment Tehnic-Achiziţii Publice de la ADI Deşeuri, cea care îi ţine locul în această perioadă directorului asociaţiei, susţine că sunt cinci monitori dintre care unul este coordonator. Ioaneş nu a ştiut să spună câte ore muncesc pe teren aceşti monitori şi ce scrie în fişa posturilor lor în legătură cu treaba asta. Este clar că monitorizarea suferă din cauză că unii nu îşi fac datoria, altfel lucrurile ar merge mai bine între operatorii de salubritate şi primării. (S.Popa)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.